O Πολάκης δηλώνει ότι δεν έχει εμβολιαστεί: Τώρα δεν έχει νόημα

«Θα αποφασίσω με βάση τις μεταλλάξεις και τις επιπλοκές»

Ο Παύλος Πολάκης

Στην παραδοχή ότι δεν έχει εμβολιαστεί προχώρησε ο Παύλος Πολάκης, μία ημέρα μετά την αντιπαράθεση με τη Νέα Δημοκρατία για το ζήτημα των εμβολιασμών.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε, απαντώντας σε διαδικτυακό φίλο του, που τον ρώτησε σχετικά πως θα αποφασίσει τον Σεπτέμβριο, ανάλογα με τις επιπλοκές των εμβολίων και τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού.

«Οχι μέχρι στιγμής. Θα αποφασίσω τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, με βάση τις μεταλλάξεις και τις επιπλοκές, τι και ποιο θα κάνω. Τώρα δεν έχει νόημα», απάντησε χαρακτηριστικά.

Eμβόλιο AstraZeneca: «Από τον Απρίλιο ήταν γνωστό ότι προκαλεί θρομβώσεις»

Η δήλωσή του προκάλεσε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σημείωσε πως είναι ενεργός χειρουργός και χειρουργεί κανονικά, αν και δεν έχει κάνει το εμβόλιο.

Πολάκης: Η ανάρτηση για Αριστερά, Ρόκι και… Eye of the Tiger

«Ο κ. Πολάκης έχει δηλώσει ότι είναι ενεργός χειρουργός και ότι χειρουργεί κανονικά. Επίσης δήλωσε ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο ακόμη. Αυτό πέραν όλων των άλλων είναι και σοβαρό ιατρικό ζήτημα την ώρα που το κόμμα του δέχεται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού», τονίζει σε ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Πολάκη, λέγοντας πως «με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν, καταφερόμενος παράλληλα κατά της επιστημονικής κοινότητας».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε ότι αμφισβητεί τα εμβόλια, λέγοντας πως έχει κάνει όλα τα εμβόλια τόσο ο ίδιος, όσο και οι κόρες του, «όμως τα δοκιμασμένα».

«Υπήρξε ποτέ άλλοτε εμβόλιο στην ιστορία της ιατρικής, το οποίο να το κάνεις και να μην ξέρεις πόσο καιρό κρατάει η ανοσία; Το αντιγριππικό ξέρουμε ότι είναι για ένα χρόνο. Το αντιπνευμονιοκοκκικό είναι εφ’ όρου ζωής, ένα άλλο είναι για 5 χρόνια. Του κορονοϊού, πείτε μου, για πόσο είναι;», είπε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top