Εργασιακό: Απίθανες ατάκες στην Επιτροπή για κολονοσκόπηση και Τιραμόλα! 

Με… χολή η απάντηση του γιατρού - βουλευτή της ΝΔ 

Απίθανες ατάκες εκστομίσθηκαν κατά τη σημερινή συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου στην Επιτροπή της Βουλής, με εκατέρωθεν αιχμές και σε προσωπικό επίπεδο. 

Συνάντηση Τσίπρα με ΑΔΕΔΥ: Επίθεση σε κυβέρνηση για το νέο εργασιακό

Την αρχή έκανε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, ο οποίος απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μαραβέγια που υπερασπίστηκε με θέρμη την τηλεργασία σχολίασε αιχμηρά: «Κύριε Μαραβέγια από ότι ξέρω είστε χειρουργός πρωκτολόγος. Θα εμπιστευόσασταν να σας κάνουν κολονοσκόπηση εξ αποστάσεως; Από μακριά;». 

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Θα δείχνει τον μισθό ανά ώρα - Πότε θα εφαρμοστεί

Τη σκυτάλη των προσωπικών αιχμών πήρε αργότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος δήλωσε για τον Υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη:  «Στα παιδικά του χρόνια ο υπουργός θα διάβαζε πολύ Τιραμόλα, γιατί με τις διατάξεις που φέρνει κάνει τις ζωές των ανθρώπων λάστιχο…». 

Νέο εργασιακό: Τι αλλάζει σε άδειες, υπερωρίες, διάλειμμα, απολύσεις

Από την πλευρά του ο κ. Μαραβέγιας πάντως πέρασε αργότερα στην αντεπίθεση σχετικά με την «κολονοσκόπηση» στην οποία αναφέρθηκε προηγουμένως ο κ. Κατσώτης, με αιχμές για «χολή» από την πλευρά του:  

«Αν θέλετε να κάνετε εγχείρηση χολής να προτιμήσετε την μεγάλη τομή και όχι τις δυο τρυπούλες με την νέα τεχνολογία… αυτά είναι δείγματα συντηρητισμού …. είτε μιλάμε για συνελεύσεις είτε για εγχειρίσεις ο συντηρητισμός θέλει αίμα». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top