Κουμουτσάκος: Τι απαντά για τα περί πρόσληψης της πρώην συζύγου στη Βουλή

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - Τασούλα για το θέμα - Η απάντηση του Προέδρου της Βουλής

Γιώργος Κουμουτσάκος

Διαψεύδει τις πληροφορίες ότι η πρώην σύζυγός του στη Βουλή ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, σε δήλωσή του στο twitter, επισημαίνει πως πρόκειται για σύμβαση παροχής νομικών υπηρεσιών και όχι για πρόσληψη, σημειώνοντας πως ο ίδιος δεν το γνώριζε καν γιατί έχουν χωρίσει εδώ και σχεδόν έναν χρόνο.

«Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε συναινετικά χωρίσει σχεδόν ένα χρόνο. Το γεγονός παροχής νομικών υπηρεσιών, και όχι πρόσληψής της, στη Βουλή το έμαθα απ´ το δημοσίευμα. Πρόκειται για εξαίρετη νομικό με άριστες σπουδές», έγραψε στο twitter o κ. Κουμουτσάκος.

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγγείλλει ότι «μετά το ρεκόρ μετακλητών εικοσαετίας, το γιουρούσι της ΝΔ στο κράτος συνεχίζεται με νέα επεισόδια».

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, η Βουλή απέλυσε δικηγόρο, μητέρα δύο ανηλίκων που λάμβανε 800 ευρώ, για να προσλάβει τη σύζυγο του κ. Κουμουτσάκου ως παράλληλη απασχόληση με 1750 ευρώ.

Ιδιαίτερη εντύπωση, μάλιστα, προκάλεσε το γεγονός ότι στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ  δεν κατονόμαζε τον Πρόεδρο της Βουλής αλλά τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης έβαζε και από τα παράθυρα τα ρουσφέτια του, αλλά έτσι που το πάνε δεν θα μείνουν ούτε τα παράθυρα στο Δημόσιο», ανέφερε χαρακτηριστικά  ο ΣΥΡΙΖΑ.  

Απαντώντας στην Κουμουνδούρου, ο ΠτΒ Κώστας Τασούλας είπε: «Καλό θα ήταν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α να μην εμπλέκει τη Βουλή στην κομματική αντιπαράθεση. Μία σύμβαση, που έληξε και δεν ανανεώθηκε, δεν είναι απόλυση και μία ετήσια σύμβαση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών δεν είναι γιουρούσι».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top