Καρανίκας: «Ο Άδωνις με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε συγγνώμη»

Με αφορμή το νομοσχέδιο για τη φαρμακευτική κάνναβη

Την αποκάλυψη ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη δημόσια παραδοχή περί λάθους για τη φαρμακευτική κάνναβη και τα εύσημα στον Νίκο Καρανίκα, τηλεφώνησε στον ίδιο και του ζήτησε συγγνώμη, έκανε ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

«Μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης και μου ζήτησε συγγνώμη» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Καρανίκας.

Παραδοχή Γεωργιάδη για φαρμακευτική κάνναβη: Κάναμε λάθος το 2018  

«Το νομοσχέδιο το δικό μας για την κάνναβη το ψήφισε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ. Η ΝΔ λέει ότι τώρα κατάλαβε τί ακριβώς σηματοδοτούσε αυτό το νομοσχέδιο και για τους ασθενείς αλλά και για την οικονομία. Πρόκειται για 250 δισ. ευρώ επένδυση σε 5 χρόνια και θα πρέπει να είναι κάποιος πολιτικά κομπλεξικός για να πει όχι. Εμείς δεν είμαστε, δεν κάνουμε μικροπολιτική και γι΄αυτό βοήθησα και στη διαμόρφωση του νομοσχεδίου. Μας ενδιαφέρει να προχωρήσει αυτό που σε άλλες χώρες δίπλα μας είναι ήδη κεκτημένο», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι στην αρμόδια επιτροπή, ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι η Νέα Δημοκρατία έκανε λάθος το 2008 που αντιδρούσε στο νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης.

«Είμαι ο Άδωνις, θέλω να μου πεις για το νομοσχέδιο»

«Ναι, τον πήρα τηλέφωνο, όπως και όλους όσοι ασχολήθηκαν με το νομοσχέδιο της κάνναβης, για να κάνω ένα καλό νομοσχέδιο», δήλωσε σχετικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Σκάι 100,3 FM.

«Του είπα “είμαι ο Άδωνις και θέλω να μου πεις για το νομοσχέδιο”. Ήταν ευγενής, μίλησε στον πληθυντικό», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Συνεχίζοντας, είπε πως «εμείς δεν είμαστε Πολάκηδες. Φαντάζεστε τον Πολάκη να παίρνει τηλέφωνο», σημειώνοντας πως δε συμφωνεί με όσα έχει κάνει ο κ. Καρανίκας, «αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει πει κάτι σωστό;».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top