Τσίπρας: Το εργασιακό θα είναι η μάχη των μαχών με την κυβέρνηση

Απάντηση ΝΔ: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατασκευάζει ψεύτικους εχθρούς  

«Μάχη των μαχών», χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το εργασιακό νομοσχέδιο, στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση να μην το καταθέσει καν στη Βουλή. Μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε σε κοινό μέτωπο τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τα συνδικάτα.

Εργασιακό νομοσχέδιο: Προς διαβούλευση τον Μάιο

«Aυτή η μάχη με τη κυβέρνηση, θα είναι η μάχη των μαχών.... Όταν η αυθαιρεσία και η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίστασή μας, η αντίσταση της πλειοψηφίας δηλαδή, γίνεται καθήκον. Να μην κατατεθεί καν, να μην περάσουν αυτές οι αντιμεταρρυθμίσεις για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού... Αν πιστεύει ότι θα κυριαρχήσει η προπαγάνδα ότι η κατάργηση του οκταώρου και η θέσπιση της δεκάωρης εργασίας χωρίς πρόσθετη αμοιβή, είναι fake news, κάνει λάθος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.  

Καταργείται το 8ώρο εργασίας; Τι απαντά ο Κωστής Χατζηδάκης

Η απάντηση της ΝΔ 

Στον κ. Τσίπρα και στα όσα ανέφερε για το εργασιακό νομοσχέδιο απάντησε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της στην οποία αναφέρει:   

«Ο κ. Τσίπρας κατασκευάζει πάλι ψεύτικους εχθρούς για να κάνει ξανά ψεύτικους πολέμους. Μιλάει με κλισέ και συνθήματα του μακρινού παρελθόντος τη στιγμή που οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν σύγχρονα προβλήματα».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top