Aπάντηση Πελώνη στον Τσίπρα: Πατάει γκάζι στον πολιτικό του κατήφορο 

Για «κορωνοκαπηλεία» κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Αριστοτελία Πελώνη

Για «κορωνοκαπηλεία» κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, σχετικά με ανάρτηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην οποία επέκρινε την κυβέρνηση και για την τροπολογία στη Βουλή για το ακαταδίωκτο της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων. 

Τσίπρας για ακαταδίωκτο ειδικών: Στυγνή ομολογία ενοχής της κυβέρνησης

Η κυρία Πελώνη δήλωσε συγκεκριμένα:

Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Δε διώκονται τα μέλη της με τροπολογία

«Το ύφος της δήλωσης του κ. Τσίπρα έρχεται να επιβεβαιώσει την ανάγκη προστασίας του επιστημονικού προσωπικού που από την πρώτη στιγμή το κόμμα του έβαλε στο στόχαστρο, επιχειρώντας την αποδόμηση και την στοχοποίηση προσωπικοτήτων εγνωσμένου κύρους. 

Αν, έστω μια φορά, ο κ. Τσίπρας απηύθυνε στους πολίτες έκκληση να εμβολιαστούν και να τηρούν τα μέτρα προστασίας αντί να επιλέγει την κορωνοκαπηλεία και το πριόνισμα της Επιστήμης και της επιστημονικής άποψης, ίσως να έπειθε ότι στόχος του είναι η συμβολή στην εθνική προσπάθεια. 

Αλλά ο κ. Τσίπρας τρέφεται από την πανδημία. Και όσο αντιλαμβάνεται ότι κάθε μέρα που περνά, φτάνουμε πιο κοντά στο τέλος της πρωτοφανούς κρίσης, τόσο πατάει γκάζι αντί για φρένο στον πολιτικό του κατήφορο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top