Bye - bye… Μέρκελ από την Ελλάδα που ποντάρει στον διάδοχό της Λάσετ    

Δεν είπε κουβέντα για την εθνική μας επέτειο η καγκελάριος!  

Δείτε στο video πώε σχολίασε η Κ. Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήησεων του Star το γεγονός ότι η Μέρκελ δενν ευχήθηκε στην Ελλάδα για την εθνική μας επέτειο     

Το γεγονός ότι δεν είπε ούτε κουβέντα η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ για την εθνική μας επέτειο, των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, σχολίασε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.  

Τα μαθήματα του 1821 για την Ελλάδα του 2021

Κι αυτό μάλιστα συνέβη παρότι στη Γερμανία φωταγωγήθηκαν τέσσερα εμβληματικά κτίρια, στο Μόναχο, το Αμβούργο και το Ντίσελντορφ - όπου υπάρχει ομογένεια - ενώ  ο Γερμανός πρόεδρος Σταινμάγιερ έστειλε επιστολή στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου που λέει ότι επιθυμία του είναι οι λαοί μας να μείνουν ενωμένοι, 

«Η Μέρκελ όχι μόνο δεν είπε τίποτα αλλά δεν φωταγώγησε ούτε ένα κτίριο στο Βερολίνο, αν και έχει 10.000 - 15.000 Έλληνες, προφανώς για να μη δυσαρεστήσει τον Ερντογάν, τον οποίο στήριξε ολόθερμα και χτες στη σύνοδο κορυφής» τόνισε η Κ. Μακρή. 

O Τριντό λέει «Ζήτω η Ελλάς» και θυμάται… μπακαλιάρο με σκορδαλιά

Όπως όμως πρόσθεσε στην Αθήνα δεν πέρασε απαρατήρητη η στάση της. Η ελληνική κυβέρνηση  ποντάρει πια στον διάδοχό της, επικεφαλής του CDU  Aρμίν Λάσετ, ο οποίος συνάντησε πρόσφατα τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και χτες ήταν πολύ «πανηγυρικός» καθώς είπε ότι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε πολύ υπερήφανοι.

Κάρολος: Έκλεψε την παράσταση με το «χαίρε ω χαίρε ελευθεριά» στα ελληνικά!  

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή: «Η καγκελάριος μας αποχαιρετά τον Σεπτέμβριο. Κι ελπίζουμε μαζί τα να μας αποχαιρετίσει και η προκλητική γερμανική εύνοια απέναντι στον Ερντογάν».  

Λάσετ: Να στηρίξουμε την Ελλάδα – Χρειάζονται δίαυλοι και με την Τουρκία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top