Μητσοτάκης: Το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει, η Ελλάδα βρίσκει τον δρόμο της

Πως συνδύασε τις περιπέτειες της διοργάνωσης με τη «διαδρομή» της χώρας    

Την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στη χώρα μας, ενός από τους πιο διάσημους κάποτε αγώνες αυτοκινήτων παγκοσμίως, χαιρέτισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη σημερινή ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας  Αυτοκινήτου για το ημερολόγιο των αγώνων WRC της νέας χρονιάς. 

Μεγάλη είδηση: Επιστρέφει το Ράλι Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WRC

Ο πρωθυπουργός συνδύασε μάλιστα τις περιπέτειες της διοργάνωσης με τις εναλλαγές στη «διαδρομή» της χώρας τα τελευταία χρόνια. «Το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει, και μάλιστα εν μέσω μιας χρονικής συγκυρίας που η Ελλάδα βρίσκει και πάλι το δρόμο της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Κατά την τελευταία δεκαετία βρεθήκαμε στη δική μας «διαδρομή», που περιείχε πολλές εναλλαγές. Πλέον, η Ελλάδα χαράζει το μέλλον της κάνοντας σημαντικά άλματα όσον αφορά την έρευνα, την τεχνολογία και τη βιωσιμότητα. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε και πάλι να φιλοξενήσουμε διεθνούς απήχησης εκδηλώσεις, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Ιερώνυμος στο Μαξίμου 

Το νέο rally Ακρόπολης θα διοργανωθεί στις 9-12 Σεπτεμβρίου και όχι τέλος άνοιξης – αρχές καλοκαιριού όπως συνέβαινε στο παρελθόν.  

Ο πρωθυπουργος«Πριν από εβδομήντα χρόνια η Ακρόπολη αποτέλεσε το φόντο για έναν σπουδαίο αγώνα, που αργότερα καθιερώθηκε ως το “Ράλλυ των Θεών”. Ένας επικός αγώνας ράλλυ που ανέκαθεν έφερνε τα πληρώματα αντιμέτωπα με συνθήκες μοναδικές. Έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας, το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει, και μάλιστα εν μέσω μιας χρονικής συγκυρίας που η Ελλάδα βρίσκει και πάλι το δρόμο της. Κατά την τελευταία δεκαετία βρεθήκαμε στη δική μας «διαδρομή», που περιείχε πολλές εναλλαγές. Πλέον, η Ελλάδα χαράζει το μέλλον της κάνοντας σημαντικά άλματα όσον αφορά την έρευνα, την τεχνολογία και τη βιωσιμότητα. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε και πάλι να φιλοξενήσουμε διεθνούς απήχησης εκδηλώσεις, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top