ΝΔ για δηλώσεις Δρίτσα και στάση ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Τσίπρας έχει πάθει αφωνία»

Σκληρή κριτική για την καθυστέρηση της Κουμουνδούρου να βγάλει ανακοίνωση

Εκ νέου σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ασκεί η Νέα Δημοκρατία για την καθυστέρηση σχεδόν μίας ημέρας να εκδώσει ανακοίνωση για τις δηλώσεις του βουλευτή, Θοδωρή Δρίτσα σχετικά με τον Δημήτρη Κουφοντίνα και τη 17 Νοέμβρη.

ΣΥΡΙΖΑ: «Ατυχής» η δήλωση Δρίτσα για 17Ν

Η ΝΔ, σημειώνει πως «χρειάστηκε μία ημέρα» για να υπάρξει κάποια ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρει ότι «ο κ. Τσίπρας έχει πάθει αφωνία και εξακολουθεί να καλεί την Πολιτεία να επιφυλάξει ειδική μεταχείριση στον Δ. Κουφοντίνα».

Παράλληλα τονίζει πως «τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν σε διαδηλώσεις υπέρ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες- εν μέσω πανδημίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

Απίστευτη δήλωση Δρίτσα: «Κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17 Νοέμβρη»

Χρειάστηκε να περάσει μια μέρα από τις προσβλητικές για τα θύματα της 17Ν και τις οικογένειές τους και ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος δηλώσεις του κ. Δρίτσα, προκειμένου να υπάρξει κάποια ανακοίνωση για αυτήν από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας έχει πάθει αφωνία και εξακολουθεί να καλεί την Πολιτεία να επιφυλάξει ειδική μεταχείριση στον Δ. Κουφοντίνα. Την ίδια στιγμή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν σε διαδηλώσεις υπέρ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες- εν μέσω πανδημίας μάλιστα- κι όλοι θυμούνται τις ειδικές συνθήκες κράτησης σε αγροτικές φυλακές για τον πολυισοβίτη επί διακυβέρνησης Τσίπρα. Η δήλωση του κ. Δρίτσα δεν ήρθε από το πουθενά. Είναι συνέχεια όλων των παραπάνω.

Νωρίτερα, ανακοίνωση σχετικά με την δήλωση του βουλευτή, Θοδωρή Δρίτσα πως «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από την 17 Νοέμβρη», εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ . «Η χθεσινή δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα ήταν ατυχής. Δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τον ίδιο», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το ξεκαθάρισε άλλωστε αμέσως με διευκρινιστική του δήλωση χωρίς περιστροφές» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει: «Την Αριστερά και την προοδευτική παράταξη τις χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με την τρομοκρατία. Γιατί για εμάς υπέρτατη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή. Και σε αυτό δεν χωράει δεύτερη κουβέντα».

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top