ΣΥΡΙΖΑ για ΕΡΤ: «Αρνήθηκε να καλύψει την παρουσίαση Τσίπρα για το νέο ΕΣΥ»

Σήμερα η παρουσίαση των θέσεων του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Κυβέρνηση για την ΕΡΤ, με αφορμή τη σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του προγράμματος του κόμματος για το νέο ΕΣΥ

Πιέζεται το ΕΣΥ: Στο 100% η πληρότητα ΜΕΘ σε πολλά νοσοκομεία της Αττικής

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει: «Μετά τις «δημοσιογραφικές οδηγίες που είχαν ως στόχο την προστασία του πρωθυπουργού από το φιάσκο της Ικαρίας και το σκάνδαλο Μενδώνη/Λιγνάδη, η διοίκηση της ΕΡΤ επιχειρεί να εξαφανίσει τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Αντί να παραιτηθεί η Μενδώνη παραιτήθηκε ο Ταραντίλης

Με μια πρωτόγνωρη ενέργεια για τη δημόσια τηλεόραση αρνείται να προβάλει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην οποία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το νέο ΕΣΥ. Την προηγούμενη φορά η ΝΔ έριξε «μαύρο» στην ΕΡΤ.

Σήμερα επιχειρεί να ρίξει «μαύρο» στην προβολή των θέσεων της αντιπολίτευσης από την ΕΡΤ. Η αντίληψη της ΝΔ για τη δημόσια τηλεόραση έχει πλέον διαχρονικά χαρακτηριστικά».

Κλείνοντας αναφέρεται και στον πρόεδρο της ΕΡΤ: «Όσον αφορά στον πρώην διευθυντή Τύπου του κ. Μητσοτάκη και σημερινό πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα μπορούμε, πάντως, να πούμε το εξής: άξιος ο νέος του μισθός».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top