Χαϊκάλης σε Μητσοτάκη: «Να ανακαλέσετε τους φτηνούς υπαινιγμούς»

Με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου

Παύλος Χαϊκάλης

Κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στράφηκε ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης.

Μαξίμου: Χυδαία η εκμετάλλευση Τσίπρα στην υπόθεση Λιγνάδη  

Ο ηθοποιός καλεί τον Πρωθυπουργό να ανακαλέσει την αναφορά που έκανε στο πρόσωπο του, με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, με την οποία χαρακτηριζόταν ως «χυδαία» η προσπάθεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να δώσει στις καταγγελίες κομματικό χρώμα.

Συγκεκριμένα, στη δήλωση του αναφέρει: 

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην πολιτική αντιπαράθεσή του με τον κ. Τσίπρα δεν δίστασε να με κατονομάσει αφήνοντας ευθέως προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα.

Επειδή κ. Μητσοτάκη δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σε κάθε περίπτωση καταδικάζω απερίφραστα τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Επειδή δεν έχω μέχρι σήμερα πληροφορηθεί από κανένα αρμόδιο όργανο τί ακριβώς μου προσάπτεται.

Επειδή έχετε χρέος εκ της θέσεώς σας να προασπίσετε το κράτος δικαίου κι όχι να υιοθετείτε και να αναπαράγετε δήθεν καταγγελίες χωρίς να γνωρίζετε καν το περιεχόμενό τους.

Σας καλώ όπως ανακαλέσετε τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου άλλως, διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του κοινού συκοφάντη;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top