Γεωργιάδης: Διερευνάται το άνοιγμα των ανθοπωλείων στις 14 Φεβρουαρίου

«Εάν τα πράγματα πάνε καλύτερα μπορεί να πετύχουμε μια πιο λογική απόφαση»

ανθοπωλείο Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και ανησυχία υπάρχει στην αγορά και ειδικά στους ανθοπώλες, για το αν θα ανοίξουν τα ανθοπωλεία την ερχόμενη Κυριακή. Οι ανθοδέσμες, τα μπουκέτα και τα λουλούδια αποτελούν «παράδοση» ως δώρο για τα ζευγάρια, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων.

Η σπαρταριστή επιστολή σε Γεωργιάδη από εστιάτορα που του δίνει τα κλειδιά!

Σχετικά με το άνοιγμα των ανθοπωλείων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα ανθοπωλεία, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό realfm.

«Την επόμενη Κυριακή είναι 14 Φεβρουαρίου. Και είναι λογικό το αίτημα των ανθοπωλών ότι αυτή είναι η καλύτερή τους ημέρα κάθε χρόνο. Θα έχω ένα zoom με τους εκπροσώπους των ανθοπωλών, θα δω τι μπορώ να κάνω, δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι σήμερα. Θέλω να αγωνιστώ τις επόμενες ημέρες για να βρω μια λύση για να μπορέσουν να κάνουν την δουλειά τους. Με απασχολεί να μην πάθουν ζημία και ενδιαφέρομαι για κάθε κλάδο» είπε χαρακτηριστικά ο 'Αδωνις Γεωργιάδης.

Συνέχισε λέγοντας ότι ακόμα είμαστε στη Δευτέρα και πρέπει να δούμε τα κρούσματα τις επόμενες ημέρες. Εάν τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο «μπορεί να πετύχουμε μια πιο λογική απόφαση για τους ανθοπώλες» σημείωσε. 

Αργότερα, με ανάρτησή του στο twitter, έκανε γνωστό ότι πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τον Σύλλογο Ανθοπωλών Καταστηματαρχών Αττικής και «στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα προβλήματα του κλάδου λόγω της πανδημίας και τα μέτρα στήριξής του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top