Η σπαρταριστή επιστολή σε Γεωργιάδη από εστιάτορα που του δίνει τα κλειδιά!

Και «φίλια πυρά» από τον Περιφερειάρχη Μακεδονίας Τζιτζικώστα

Μια σπαρταριστή επιστολή έστειλε στον Άδωνι Γεωργιάδη γνωστός εστιάτορας της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την αποστροφή του υπουργού Ανάπτυξης, πως όποιος θέλει να παραδώσει τα κλειδιά της επιχείρησής του θα τα πάρει εκείνος. Ο Χρήστος Κουδούνης δήλωσε στη Ραλλιώ Λεπίδου και στο ρεπορτάζ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: 

Σκληρή κόντρα Άδωνι - ΣΥΡΙΖΑ για τα «κλειδιά της εστίασης»

«Αν ο κ. Γεωργιάδης επιμένει να λάβει τα κλειδιά θα καταλάβει μέσα από τα προβλήματα που του αναφέρω ποια είναι η πραγματικότητα στην εστίαση»

Ο ιδιοκτήτης εστιατορίου του έστειλε επιστολή με το ψευδώνυμο Δημήτρης Θεσσαλονίκης και τον κατατόπισε για το τι θα βρει στο μαγαζί του. 

«Στην αποθηκούλα με τα προϊόντα ξηράς τροφής, παρακαλώ ελέγξτε τις ημερομηνίες, διότι εδώ και 10 μήνες κάποια έχουν λήξει! Πετάξτε τα ούτως ή άλλως. Έχω ήδη καταστρέψει πολλά και έχω χαρίσει πολλά αυτό τον χρόνο! Κοντά στις 10.000 ευρώ τα υπολογίζω» έγραψε ανάμεσα σε άλλα.

Γεωργιάδης: Με αυτά τα μέτρα θα λειτουργούν τα καταστήματα

Μιλώντας στο Star, o Χρήστος Κουδούνης δηλώνει: «Το βασικό συστατικό της δουλειάς μας είναι η αγάπη για το φαγητό. Αυτή δεν του τη δώσαμε αλλά ελπίζουμε ότι την έχει». 

Η επιστολή «ξορκίζει» με χιούμορ τα δεινά. «Υπάρχει και ένα εξώδικο για το κατάστημα από τον ιδιοκτήτη, διότι έχει λήξει το συμβόλαιο μίσθωσης και δεν δέχεται να το παρατείνει για έναν χρόνο. Θέλει να πετάξει εσάς πλέον έξω!» γράφει σε ένα χαρακτηριστικό σημείο της ο κ. Κουδούνης. 

Όπως δήλωσε όμως στο Star, «όταν σκάσουν τα προβλήματα δεν θα τρολάρουμε πια,  γιατί θα μας έχει κοπεί το χαμόγελο». 

ΕΞΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 

Δεν είναι πάντως ο μόνος εστιάτορας που ασκεί έντονη κριτική στον Υπουργό Ανάπτυξης, αλλά και αρκετοί άλλοι, όπως ο Νικόλαος Νυφούδης, μέλος της Πρωτοβουλίας Εστίασης, ο οποίος καλεί τον ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου κάποτε κ. Γεωργιάδη: «Ας πάρει τα κλειδιά και ας πορευτεί». 

«ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΤΟΝ ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δέχεται πάντως και... φίλια πυρά, από τον «γαλάζιο» Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. «Δε θα έβλαπτε λίγη περισσότερη σοβαρότητα και σεβασμός. Τέτοιες δηλώσεις δε βοηθούν» δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας στον Σκάι.  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top