Κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το γεύμα Μητσοτάκη σε Ικαρία

Η ανάρτηση Τσίπρα και η απάντηση Ταραντίλη

Μητσοτακης Ικαρία

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την χθεσινή παρουσία του στην Ικαρία, στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ, Χριστόδουλου Στεφανάδη, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Προφανώς δε πρόκειται πια για επαναλαμβανόμενη ανεμελιά, αλλά για βαθιά υπεροψία και αλαζονεία. Είμαι εξουσία και κάνω ό,τι θέλω. Γιατί ; Μα γιατί μπορώ, βρε αδελφέ.. Άντε, εις υγείαν των κορόιδων!», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Στεφανάδης για το τραπέζι στην Ικαρία με Μητσοτάκη: Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα

 

Ταραντίλης: Επιλέγει την τακτική του διχασμού και του αποπροσανατολισμού

Στερείται στοιχειώδους σοβαρότητας η αναφορά σε "γλέντι στην Ικαρία"», απάντησε ο Χρήστος Ταραντίλης στον Αλέξη Τσίπρα.

«Τη στιγμή που ξεδιπλώνεται το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού θέτοντας τις βάσεις για την υπέρβαση της υγειονομικής κρίσης μέσα στους επόμενους μήνες,  το οποίο απαιτεί τη στήριξη και την επίδειξη ενότητας και ομοψυχίας από όλους τους πολιτικούς χώρους, ο κ. Τσίπρας επιλέγει την τακτική του διχασμού και του αποπροσανατολισμού», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΣΥΡΙΖΑ: Ακατανόητη έκθεση ιδεών

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέδωσε μία ακατανόητη έκθεση ιδεών για το γλέντι του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία αντί να παραδεχτεί το εξής απλό: Ο πρωθυπουργός και οι φίλοι του είναι υπεράνω των μέτρων και των περιορισμών που ισχύουν για τους υπόλοιπους πολίτες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε απάντησή του προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

«Αλήθεια», προσθέτει, «αν στη θέση του κ. Μητσοτάκη βρισκόταν οποιοσδήποτε άλλος, ο κ. Ταραντίλης δεν θα έκανε λόγο για ανευθυνότητα, κίνδυνο διασποράς του ιού και πρόστιμα;».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top