Κατάληψη στα γραφεία της ΝΔ στην Πάτρα και συλλήψεις  

«Ούτε η Δημοκρατία εκβιάζεται ούτε η ΝΔ εκφοβίζεται» σχολιάζει η Πειραιώς  

Προσωρινή κατάληψη στα γραφεία της ΝΔ στην Πάτρα έγινε σήμερα από αντιεξουσιαστές – «υπερασπιστές» του καταδικασμένου για σωρεία δολοφονιών και τρομοκρατικών ενεργειών Δημήτρη Κουφοντίνα. Στα γραφεία της ΝΔ έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προσήγαγαν αρχικά εννέα άτομα που συμμετείχαν στην κατάληψη, ενώ όπως ανακοινώθηκε αργότερα οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.  

Ενταση και προσαγωγές σε συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα       

Να σημειωθεί ότι άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου επιχείρησαν «παρέμβαση» και κατά την επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στην Πάτρα, όπου και απωθήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ.  

«Σε συνέχεια των επιθέσεων σε γραφεία βουλευτών μας τις προηγούμενες ημέρες, σειρά είχαν σήμερα τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Οι τραμπούκοι, υπερασπιστές κατά συρροή δολοφόνων και τρομοκρατών, έκαναν κατάληψη και προκάλεσαν φθορές στα γραφεία του κόμματος στην αχαϊκή πρωτεύουσα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία για το περιστατικό. 

Χρυσοχοΐδης από την Πάτρα: Βάλτε όλοι πλάτη - Δεν παίζουμε με την υγεία

Η ΝΔ προσθέτει στην ανακοίνωσή της: 

«Η αστυνομία έκανε την δουλειά της με αποτέλεσμα την προσαγωγή τους. Καταλαβαίνουμε γιατί μας στοχοποιούν. Καταλαβαίνουμε την ανησυχία τους που ο νόμος τηρείται, η τάξη επιβάλλεται παντού, και τα πανεπιστήμια τα οποία λυμαίνονταν, γίνονται επιτέλους χώροι ασφαλείς και ελεύθεροι. Αλλά ας το συνηθίσουν. Ας καταλάβουν, τόσο οι ίδιοι, όσο κι εκείνοι που τους κλείνουν το μάτι νομιμοποιώντας τέτοιες πρακτικές, πως ούτε η Δημοκρατία εκβιάζεται, ούτε η Νέα Δημοκρατία εκφοβίζεται. Κανείς μας δεν πτοείται!». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top