«Τρικυμία» στους πολίτες από τις συνεχείς αλλαγές μέτρων από Υπουργούς 

Τα συνεχή μπρος - πίσω κούρασαν την κοινωνία και την αγορά

Στα συνεχή μπρος -  πίσω των αρμόδιων υπουργών της κυβέρνησης για τα μέτρα της πανδημίας αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.    

«Είναι λίγο τρικυμία. Μόνο το τελευταίο διάστημα: Το Σάββατο μας είπαν ότι ξανακλείνουν τα καταστήματα για να ανοίξουν όλα τα σχολεία.  Τελικά τα καταστήματα έκλεισαν και τα σχολεία δεν ανοίγουν όλα, αλλά μόνο τα δημοτικά. Το Σάββατο επίσης ο ένας Υπουργός στις 8 το πρωί έλεγε ότι η αγορά θα ανοίξει σε ζώνες και ο άλλος τρεις ώρες αργότερα…  έκλεισε και ό,τι ήταν ανοικτό!».  

Πότε ανοίγει το λιανεμπόριο - Tι θα γίνει με το click in shop

Το ίδιο, πρόσθεσε, συμβαίνει και με την παραλαβή εκτός καταστημάτων. Στις 11 Ιανουαρίου ξανά το click away, λέει η κυβέρνηση. Περιμένουμε να δούμε τα κρούσματα, λένε οι λοιμωξιολόγοι.  

Επανέρχεται το click away από τη Δευτέρα 11 Iανουαρίου

Σχολίασε η Κ. Μακρή για το συνεχές μπρος – πίσω: «Σε ένα βαθμό είναι κατανοητό, όταν δε ξέρεις τι σου ξημερώνει. Και στο εξωτερικό πάνε από καραντίνα σε καραντίνα. Όμως κι αυτό το δικό μας, κάθε δυο μέρες κι άλλο μέτρο, είναι πολύ κουραστικό  και θα έχει ως αποτέλεσμα  ο κόσμος που πειθαρχεί να χάσει και την υπομονή του και την εμπιστοσύνη του».   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top