Παράδοση - παραλαβή Υπουργείων: Χαμόγελα των νέων και πικρία όσων έφυγαν   

Θεοδωρικάκος: Εφάρμοσα πιστά τις κυβερνητικές αποφάσεις  

Τα χαμόγελα των νέων υπουργών και υφυπουργών στην ορκωμοσία διαδέχθηκε η πικρία όσων αποχώρησαν από την κυβέρνηση κατά τον ανασχηματισμό, στις τελετές παράδοσης – παραλαβής στα Υπουργεία. 

Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί με θρησκευτικό και πολιτικό όρκο

«Άκουσα και διάβασα διάφορα  για προβλήματα στις σχέσεις μου με τον Πρωθυπουργό, θέλω να καλέσω όσους κάνουν τέτοιου είδους αναφορές  να σοβαρευτούν» δήλωσε ο πρώην πλέον Υπουργός Εσωτερικών. Καταπνίγοντας την πικρία του ο Τάκης Θεοδωρικάκος παρέδωσε στον Μάκη Βορίδη δηλώνοντας ότι εφάρμοσε πιστά τις κυβερνητικές αποφάσεις. 

Πικραμένος έφυγε από το Υπουργείο Μετανάστευσης και ο Γιώργος Κουμουτσάκος.  «Η μεγαλύτερη δικαίωση είναι τα συγκινημένα πίσω από τις μάσκες μάτια των υπαλλήλων» τόνισε.

Ανασχηματισμός: Η αντίδραση Θεοδωρικάκου για την αντικατάστασή του 

ΝΕΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ: ΟΧΙ ΣΤΙΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ,  ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 

Με μέτρα, μάσκες, αλλά και rapid test σε ειδικό δωμάτιο πριν μπουν στο προεδρικό μέγαρο, oι νέοι Υπουργοί και Υφυπουργοί έστειλαν μήνυμα ότι δεν υπάρχουν πρόωρες εκλογές.  αλλά σε πρώτη προτεραιότητα είναι οι μεταρρυθμίσεις και η μάχη κατά του κορωνοϊού. 

Ενδεικτικά δήλωσαν: 

Βασίλης Κοντοζαμάνης, Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας: «Τον μεγάλο αγώνα που δίνουμε κατά της πανδημίας και την ενίσχυση του ΕΣΥ». 

Μάκης Βορίδης, Υπουργός Εσωτερικών: «Η κυβέρνηση έχει προσδιορισμένο χρόνο για τις εκλογές κι αυτό να είναι σαφές και ξεκάθαρο». 

Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Εργασίας: «Θα προχωρήσουμε μπροστά με ταχύτητα,  κοινή λογική και ευαισθησία».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top