Folli Follie: Τρεις πρώην υπουργοί του Σύριζα κατέθεσαν μήνυση

Για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατά του διευθυντή ασφαλείας

Στην αντεπίθεση με μήνυση στον Άρειο Πάγο πέρασαν οι τρεις πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, που κατονομάζονται ως σύμμαχοι της Folli Follie από τον πρώην διευθυντή ασφαλείας. Μήνυση στην Εισαγγελία Πλημμελιοδικών κατέθεσε και ο Μάκης Μπαλαούρας.

Folli - Follie: Εγγραφή εκταμίευσης 80.000 ευρώ μια μέρα μετά το αίτημα

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Σταύρος Αραχωβίτης  κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατά του διευθυντή ασφαλείας της Folli Follie και κατά παντός υπευθύνου. 

Οι τρείς πρώην υπουργοί δηλώνουν ότι ο διευθυντής ασφαλείας ψεύδεται σκόπιμα. Στο μέιλ προς τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο στο οποίο τους εμφανίζει ως συμμάχους της Folli Follie για τον επηρεασμό της επιτροπής κεφαλαιαγοράς και την προώθηση ευνοϊκής τροπολογίας.

Δωρεά σε νοσοκομεία τα €80.000 της follie follie

Ο Μάκης Μπαλαούρας που σήμερα δεν είναι βουλευτής κατέθεσε μήνυση στην εισαγγελία πλημμελειοδικών και δήλωσε ότι τα 80 000 ευρώ που αναφέρονται στα μειλ  του διευθυντή ασφαλείας της follie follie είναι χορηγία σε νοσοκομεία.

Οι εκπρόσωποι της  follie follie ήρθαν στο γραφείο μου 

Για την ευνοϊκή τροπολογία είπε ότι οι εκπρόσωποι της follie follie πήγαν στο γραφείο του και του το ζήτησαν. Όπως είπε ο Μάκης Μπαλαούρας πρώην βουλευτής Σύριζα «Ήρθε λοιπόν επειδή ήμουν πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών και μου υπέβαλλε το αίτημα και το προώθησα , αυτή ήταν η δουλειά μου».

Υπόθεση Folli - Follie: Eνήμερος ο Τσίπρας σύμφωνα με στέλεχος της εταιρίας

Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος από την φυλακή αντικρούει την έκθεση των ορκωτών για τα φούσκωμα των οικονομικών στοιχείων της follie follie και κάνει λόγο για παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top