ΣΥΡΙΖΑ για Folli Follie: Το 2018 η ΝΔ γιατί ψήφισε την τροπολογία;

«Η ΝΔ πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη»

ΣΥΡΙΖΑ ταμπέλα

Για αντιπερισπασμό, προκειμένου «να κρύψει τα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η παταγώδης αποτυχία του στη διαχείριση της πανδημίας», κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την υπόθεση Folli Follie.

Κάνοντας λόγο για ξεκάθαρες απαντήσεις από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η Κουμουνδούρου, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι η Νέα Δημοκρατία είχε ψηφίσει τη «δήθεν σκανδαλώδη τροπολογία» το 2018 και το 2020.

Folli Follie: Βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στο στόχαστρο δικογραφίας

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ έσπευσε χθες να υιοθετήσει συκοφαντικούς και αβάσιμους ισχυρισμούς για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις ξεκάθαρες απαντήσεις όλων και την προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη.

Σε αντίθεση όμως με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αν κάποιος δεν έχει ακόμη απαντήσει, είναι η ίδια η ΝΔ. Αφού λοιπόν κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ψήφισε και η ίδια το 2018 την επίμαχη και δήθεν σκανδαλώδη τροπολογία; Ήταν και ο κος Μητσοτάκης στο «νταραβερι»;

Και ακόμη χειρότερα για ποιο λόγο τον Μάιο του 2020, ως κυβέρνηση, στην κύρωση της ΠΝΠ προέβλεψε ακριβώς την ίδια παράταση για το καθεστώς πώλησης αφορολογήτων ειδών, που προέβλεπε η τροπολογία του 2018;

Η ΝΔ για άλλη μια φορά πήγε για μαλλί και θα βγει κουρεμένη. Ας έχει όμως κατά νου ο κος Μητσοτάκης, ότι όσους αντιπερισπασμούς και να μεθοδεύσει, δεν μπορεί να κρύψει τα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η παταγώδης αποτυχία του στη διαχείριση της πανδημίας και της οικονομίας. Δυστυχώς, οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αδιέξοδα του κ. Μητσοτάκη κάθε μέρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top