Στον Άρειο Πάγο ο Σαμαράς: Καταθέτει για Παπαγγελόπουλο και Novartis

Κατέθεσαν οι Βενιζέλος και Λοβέρδος τις προηγούμενες μέρες

Αντώνης Σαμαράς

Στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει ως μαρτυρας στην ανάκριση που διενεργείται μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, για τον ρόλο του στους χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση της Novartis, βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι ένα εκ των πολιτικών προσώπων, που είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καταγγελλοντας σκευωρία σε βάρος του μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση.

Ο φάκελος για τον πρώην πρωθυπουργό, σχετικά με την υπόθεση Novartis είχε μπει στο αρχείο τον Αύγουστο του 2019, καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο σε βάρος του από όσα είχαν καταμαρτυρήσει οι προστατευόμενοι μάρτυρες. Το ίδιο έχει συμβεί και για τα υπόλοιπα έξι, από τα συνολικά δέκα πολιτικά πρόσωπα, για τα οποία η υπόθεση είχε διαβιβαστεί στη Βουλή.

«Καταρρίψαμε τη σκευωρία σε βάρος μας. Τώρα μένει να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Όλοι οι ένοχοι. Για να μην επαναληφθεί ποτέ τέτοια σκευωρία. Μέχρι τέλους», είχε τονίσει στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Λοβέρδου, «Απόπειρα δολοφονίας».

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες κατέθεσαν οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Ανδρέας Λοβέρδος για την ίδια υπόθεση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top