«Ο Τσίπρας ήταν σε κότερα, ο Μητσοτάκης πηγαίνει για ποδήλατο στην Πάρνηθα»

Τι είπε ο Πέτσας για τη φωτογραφία του πρωθυπουργού χωρίς μάσκα

Απάντηση στην αντιπολίτευση, που σχολίασε αρνητικά τη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα, όπου φωτογραφήθηκε με μοτοσικλετιστές, ενώ ο ίδιος είχε πάει για ποδηλασία, έδωσε ο Στέλιος Πέτσας.

«Δεν ξέρει κανείς από πού να το πιάσει αυτό. Κατηγορείται ο πρωθυπουργός ότι είναι ανθρώπινος;», αναρωτήθηκε, μιλώντας στον Σκάι 100,3 FΜ.

Παράταση του lockdown δείχνει και ο Πέτσας

«Ο κ. Τσίπρας ήταν με πούρα σε κότερα, ο κ. Μητσοτάκης πηγαίνει για ποδήλατο στην Πάρνηθα και παίρνει τσουρέκι όπως κάθε Έλληνας πολίτης. Είναι ανθρώπινος. Ποτέ δε θα αρνηθεί να φωτογραφηθεί ή να μιλήσει με οποιανδήποτε Έλληνα», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την επίσκεψή του προ ολίγων ημερών στη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός έκανε στάση σε δημοφιλές ζαχαροπλαστείο της πόλης για να πάρει τσουρέκια, πριν δώσει συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μάλιστα ανέβασε και ο ίδιος istastory στο Instagram, κάνοντας λόγο για «μια μικρή στάση».

Το instastory του Μητσοτάκη που αγοράζει τσουρέκι στη Θεσσαλονίκη

Το instastory του Κυριάκου Μητσοτάκη που αγοράζει τσουρέκι στη Θεσσαλονίκη

Ηλιόπουλος: Δείγμα αλαζονείας η στάση Μητσοτάκη

«Η απάντηση του κ. Πέτσα εκθέτει τον πρωθυπουργό», σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Δεν είναι καθόλου ανθρώπινο να ρίχνεις την ευθύνη στους πολίτες και ο ίδιος να αρνείσαι να τηρήσεις τα απαραίτητα μέτρα. Είναι δείγμα αλαζονείας και έλλειψη ενσυναίσθησης», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάνοντας λόγο για ζήτημα εγκληματικής ιδεοληψίας, σημείωσε: «Περιμένουμε από τον Κυριάκο Μητσοτακη μια συγγνώμη, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει. Φαίνεται, όμως, ότι τόσο η συγγνώμη, όσο κι η ευθύνη είναι γι’ αυτόν είναι άγνωστες λέξεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top