ΝΔ για ασφαλιστικές εισφορές: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεπής στη μάχη κατά των μισθωτών

Πώς σχολίασε το γραφείο τύπου την καταψήφιση για τη μείωση

Tι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη μείωση των εισφορών, το μεσημέρι της Τετάρτης 25/11

Ψηφίστηκε χθες, κατά πλειοψηφία, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τα μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Ωστόσο, το άρθρο 31, για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, ενώ παρών δήλωσαν Κίνημα Αλλαγής, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25. Σήμερα, το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση για την καταψήφιση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «το μοναδικό στο οποίο έχει επιδείξει συνέπεια ο κ. Τσίπρας και οι σύντροφοί του είναι η μάχη τους κατά των μισθωτών, κατά των ελαφρύνσεων και υπέρ της ανεργίας».

Ασφαλιστικές εισφορές: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο – Έντονη αντιπαράθεση

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Χθες ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών από την οποία ωφελούνται 2 εκατ. εργαζόμενοι που θα δουν άμεσα τα εισοδήματά τους να αυξάνονται.

Το μοναδικό στο οποίο έχει επιδείξει συνέπεια ο κ. Τσίπρας και οι σύντροφοί του είναι η μάχη τους κατά των μισθωτών, κατά των ελαφρύνσεων και υπέρ της ανεργίας.

Δεν ψήφισαν το πρόγραμμα για 100.000 νέες θέσεις εργασίας, δεν ψήφισαν την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ στα ακριτικά νησιά και τώρα έρχονται και καταψηφίζουν τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.

Δυστυχώς χθες στη Βουλή επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει υποκρισία και ψέματα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top