Πολυτεχνείο: Πλειοδοσία «αριστεροσύνης» την εποχή του Covid - 19

 Ποιος θα ζητήσει τον λογαριασμό αν αυξηθούν τα κρούσματα 

Σε  πλειοδοσία ποιος είναι πιο…  αριστερός και ποιος κάνει πιο μεγάλη φασαρία επιδόθηκαν σήμερα ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ 25, με την αφορμή της επετείου του Πολυτεχνείου,  όπως σχολίασε η Κ. Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. 

ΝΔ: Fake News η φωτογραφία για τα επεισόδια από το ΠΑΜΕ 

«Ο  κ. Βαρουφάκης μας έχει συνηθίσει να προκαλεί θόρυβο γύρω από το όνομά του. Είναι απίστευτο όμως ότι παρασύρθηκε σε  αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ - κόμμα εξουσίας-  και το ΚΚΕ» τόνισε χαρακτηριστικά.  

Πολυτεχνείο: Προπηλακισμό βουλευτών καταγγέλλει το ΚΚΕ

Η Κ. Μακρή ανέφερε ότι  από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ισχυρίζονται ότι στην πρωινή συγκέντρωση του ΚΚΕ στο ΕΑΤ-ΕΣΑ  τα μέλη του  για να μετακινηθούν έστειλαν μαζικά μηνύματα ότι πάνε στα κοντινά- στην πρεσβεία των ΗΠΑ νοσοκομεία, sms δηλαδή με κωδικό μετακίνησης 1 και σχολίασε: 

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΑΤ-ΕΣΑ και ο Πολάκης μόνος του στο Πολυτεχνείο

«Αν είναι αλήθεια ποιον κορόιδευαν;  Τον κόσμο που έχει κλειστεί στο σπίτι του και πειθαρχεί στις απαγορεύσεις; Τον εργαζόμενο που χάνει τη δουλειά του;  Και τελικά, αν ω μη γένοιτο αυξηθούν σε 10 ημέρες τα κρούσματα από τις αγκωνιές που έπεσαν, τα κόμματα της Αριστεράς ποιον θα κατηγορούν και τι θα λένε; Ότι χάθηκε ο έλεγχος της πανδημίας;». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top