H ανάρτηση της Δούρου για την πανδημία και η σκληρή απάντηση της ΝΔ

«Πάντα επικίνδυνοι και αξιολύπητοι», αναφέρει η Πειραιώς

Νέα Δημοκρατία και Δούρου

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε μία ανάρτηση της Ρένας Δούρου για την πανδημία και τα μέτρα της κυβέρνησης.

«Οι άνθρωποι της εστίασης θυσιάζονται, μαζί με εκείνους του πολιτισμού, με πρόσχημα την πανδημία, από μια κυβέρνηση άριστων μαυρογιαλούρων. Άριστοι σε ό,τι υπόσχονται αλλά κουμπούρες στην διαχείριση των ζωών μας», έγραψε πρώην Περιφερειάρχης Αττικής.

«Η κυρία Δούρου με ανάρτησή της τερμάτισε το κοντέρ ανευθυνότητας του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Με τη δήλωση ότι δήθεν η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί την πανδημία ως ''πρόσχημα'' για να διαλύσει την εστίαση και τον πολιτισμό, αναδεικνύεται σε φαβορί για το στέμμα στο πρωτάθλημα των ψεκασμένων», συνεχίζει η ΝΔ και καταλήγει: «Προφανώς στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και της κας Δούρου, πουθενά στον πλανήτη δεν υπάρχει πανδημία και πουθενά δεν κλείνει η εστίαση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. ''Πρόσχημα'' ο κορωνοϊός για την κα Δούρου, τον αντιμετωπίζει με την ίδια σοβαρότητα όπως τότε που της ''έτυχε μια στραβή στη βάρδιά της''... Πάντα επικίνδυνοι και αξιολύπητοι...».

Η ανάρτηση της Ρένας Δούρου σχολιάστηκε και από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής του Σύριζα νομίζει ότι χρησιμοποιούμε ως πρόσχημα την πανδημία (μάλλον δεν υπάρχει καν εννοεί) για να κτυπήσουμε την εστίαση και τον πολιτισμό (διότι τους μισούμε προφανώς για κάποιο ανεξήγητο λόγο) ....κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο...», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top