«Πόλεμος» για κριτική ΜΜΕ και... Τσιόδρα μεταξύ Τσίπρα και Μαξίμου

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και η αντίδραση Πέτσα 

Αλέξης Τσίπρας Κυριάκος Μητσοτάκης

«Πόλεμος» για την κριτική ΜΜΕ στον ΣΥΡΙΖΑ -  την οποία ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας αποδίδει σε «σημειώματα» και υποδείξεις του Μεγάρου Μαξίμου -  ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
 

Την ώρα που έχει χαθεί ο έλεγχος, τόσο στην υγειονομική όσο και στην οικονομική κρίση, ο κ. Μητσοτάκης ασχολείται με το να δίνει εντολές στο φιλοκυβερνητικό Τύπο για επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και σε εμένα προσωπικά», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Facebook.

Τσίπρας από Κοζάνη: Απέτυχε στη διαχείριση της πανδημίας η κυβέρνηση

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  επισημαίνει ότι «όσα σκονάκια, όμως, και να στείλει ο κ. Μητσοτάκης στα Μέσα που τον λιβανίζουν, δυστυχώς -για όλους μας- οι πολίτες βιώνουν πλέον καθημερινά τις πληγές από τις δραματικές επιπτώσεις της αδράνειάς του». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που συνοδεύει την ανάρτηση του με εικόνες από δυο ενημερωτικές ιστοσελίδες (Liberal, Πρώτο Θέμα) στα οποία βασίζει την κατηγορία του προς τον πρωθυπουργό, σημειώνει ότι «προφανώς και δεν με αγγίζουν», «είναι όμως ντροπή για την κατάντια της ενημέρωσης αλλά και για τον εκφυλισμό της ελευθεροτυπίας και της δημοκρατίας».

 

Κορωνοϊός Ελλάδα: 1.211 νέα κρούσματα- 335 στην Αττική, 275 στη Θεσσαλονίκη

ΠΕΤΣΑΣ: ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΣΙΟΔΡΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΥΡΙΖΑ Ο Α ΤΣΙΠΡΑΣ; 

Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει αν επικροτεί την επίθεση που δέχεται από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Τσιόδρα για όσα είπε στην ενημέρωση για τα λεωφορεία

 «Ο κ. Τσίπρας έκανε ανάρτηση για να πει ότι δήθεν "ο κ. Μητσοτάκης δίνει εντολές στον φιλοκυβερνητικό Τύπο". Εξ ιδίων ας μην κρίνει τα αλλότρια. Γιατί αυτό που εμφανίζει ως δήθεν γραμμή ο κ. Τσίπρας, είναι όσα είπε δημόσια ο πρωθυπουργός στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, χαρακτηρίζοντας συστηματική και απαράδεκτη τη στοχοποίηση του καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα» απάντησε ο κ. Τσιόδρας και συνέχισε:  

«Ο κ. Τσίπρας ας αφήσει τις υπεκφυγές και ας απαντήσει ευθέως: κ. Τσίπρα επικροτείτε την επίθεση που δέχεται από βουλευτές σας και από το κόμμα σας ο κ. Τσιόδρας;» . 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top