Σε υποβρύχιο ο Μητσοτάκης ανήμερα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου  

Μήνυμα αποφασιστικότητας και αποτροπής προς την Άγκυρα  

Μήνυμα αποφασιστικότητας και αποτροπής προς την Άγκυρα θα στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της εθνικής μας εορτής, θα επισκεφθεί υποβρύχιο του ελληνικού στόλου. 

Ο Μητσοτάκης κάλεσε Πούτιν, Μακρόν, Κάρολο στην Αθήνα την 25η Μαρτίου 2021

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Συμεωνίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, είναι μία άκρως συμβολική επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού, ο οποίος μαζί με τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, θα πετάξουν αύριο για την Κρήτη.

Στη Σούδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιβιβαστεί στο υποβρύχιο «ΜΑΤΡΩΖΟΣ» για να διαπιστώσει από πρώτο χέρι τις τεράστιες δυνατότητες των αόρατων ελληνικών υποβρυχίων, που επί εβδομάδες δίνουν δυναμικό «παρών» στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, κόντρα στην τουρκική προκλητικότητα.

Μητσοτάκης στον Λαβρόφ: Ταραξίας η Τουρκία, καταπατά τη νομιμότητα  

Επίσης σήμερα,  μπορεί να μην γίνουν παρελάσεις, ωστόσο έχει προγραμματιστεί να πετάξουν 14 ελληνικά μαχητικά σε όλη την επικράτεια, από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο και την Κρήτη. 

Δεν αποκλείεται πάντως να συνεχισθούν και σήμερα οι τουρκικές παραβιάσεις. Χθες  5 τουρκικά ελικόπτερα έκαναν 14 παραβιάσεις, ενώ στη θάλασσα, το Oruc Reis συνεχίζει προκλητικά να κινείται στην περιοχή νότια της Ρόδου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top