ΣΥΡΙΖΑ: Αποσπασματικά μέτρα και ευχολόγια από Μητσοτάκη για την πανδημία

Κριτική στον πρωθυπουργό για τα μέτρα που ανακοίνωσε

ΣΥΡΙΖΑ

Για «αποσπασματικά μέτρα και ευχολόγια» κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα μέτρα αντιμετώπισης του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού.

«Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πανδημία με αποσπασματικά μέτρα και ευχολόγια. Την ώρα που καλπάζουν τα κρούσματα, δεν βρήκε μια κουβέντα να πει για τον κόσμο που στοιβάζεται καθημερινά στα μέσα μαζικής μεταφοράς και δεν βρήκε μια κουβέντα να πει για την θλιβερή κατάσταση που επικρατεί με ευθύνη της κυβέρνησής του στα νοσοκομεία. Ο κ. Μητσοτάκης τώρα θυμήθηκε να μιλήσει για την εργασία, αφού πρώτα διέλυσε την επιθεώρηση Εργασίας και τους ελέγχους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ποια είναι τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης για την πανδημία  

«Αντίθετα επιδόθηκε για μια ακόμη φορά σε κριτική στους νέους, που τους αντιμετωπίζει σαν να βρίσκονται μονίμως σε πάρτι, και όχι όπως συμβαίνει στην πραγματικότητα, που πολλοί από αυτούς δουλεύουν σκληρά για να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους και να εξυπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο σε κρίσιμους τομείς.  Ας σταματήσει επιτέλους να τους προσβάλλει με αυτόν τον τρόπο», σημειώνει η Κουμουνδούρου.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον πρωθυπουργό «να πάρει επιτέλους μέτρα για την προστασία στους χώρους εργασίας, για την ασφαλή μετακίνηση μέσω μέσων μαζικής μεταφοράς και για την εξασφάλιση αξιοπρεπών υγειονομικών συνθηκών, με άμεση επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ, μαζική συνταγογράφηση των τεστ και μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top