Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για ευθύνες στην αύξηση των κρουσμάτων 

«Απροετοίμαστη η χώρα για το δεύτερο κύμα» υποστηρίζει η Κουμουνδούρου 

ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με ανακοίνωσή του. 

Κορωνοϊός: Αριθμός ρεκόρ - Έφτασαν τα 865 τα κρούσματα!

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι «οι ευθύνες της κυβέρνησης δεν κρύβονται»  και ότι  είναι «απροετοίμαστη η χώρα για το δεύτερο κύμα». 

Χαρδαλιάς: Lockdown στην Καστοριά – Να μην πάει χαμένη η προσπάθεια  

Αναφέρει συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του:        

«Η έκρηξη των κρουσμάτων από τα μέσα Αυγούστου μέχρι και το σημερινό αρνητικό ρεκόρ  δεν ήταν νομοτέλεια αλλά δυστυχώς δεν είναι τυχαία.

Η κυβέρνηση απέτυχε να διαχειριστεί το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Οι αντιφάσεις και οι παλινωδίες στις αποφάσεις της, η εγκληματική αδιαφορία της για την ασφάλεια στο άνοιγμα του τουρισμού, τις τριτοκοσμικές εικόνες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τις σχολικές τάξεις και η υποβάθμιση των προτάσεων της επιστημονικής επιτροπής με αμιγώς πολιτικά κριτήρια δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από την χυδαία στοχοποίηση των πολιτών. 

Όπως δεν μπορεί να κρυφτεί, ότι με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, το δεύτερο κύμα βρίσκει τη χώρα απροετοίμαστη παρά τις θυσίες των πολιτών με το δίμηνο lockdown. 

Τόσους μήνες ο κ. Μητσοτάκης αρνείται μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ, δωρεάν μαζικά τεστ στους πολίτες και προπαγανδίζει απλά μία πλασματική αύξηση των ΜΕΘ χωρίς αρμόδιο προσωπικό. Ο κ. Πέτσας έφθασε στο σημείο να δηλώνει πριν λίγες μέρες πως «αν είχαμε ακούσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ θα είχαμε πετάξει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ». 

Η κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει να παίζει με την δημόσια Υγεία και να ασχολείται μόνο με την επικοινωνιακή διαχείριση του μπάχαλου που έχει δημιουργήσει, αναζητώντας καθημερινά μία μικρή μειοψηφία ανεύθυνων, για να κουνήσει το δάχτυλο στο σύνολο των πολιτών. Οι ευθύνες της δεν κρύβονται».


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top