Χαρδαλιάς: Να μην παίζουν ορισμένοι ασυνείδητοι με το ενδεχόμενο lockdown  

«Από εμάς εξαρτάται» -  Έκκληση να τηρούν τα μέτρα οι πολίτες     

Έκκληση στους κατοίκους τωv περιοχών με έξαρση του κορωνοϊού (Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Γιάννενα)  να τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας απηύθυνε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη σημερινή ενημέρωση, όπως και σε όλους τους πολίτες, προειδοποιώντας για τις συνέπειες ενός lock down.       

Κορωνοϊός - Ιωάννινα: Έκκληση Χαρδαλιά - «Υπάρχουν 256 ενεργά κρούσματα»

«Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα εξαρτάται από όλους μας» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς ο οποίος ανέφερε επίσης ότι «πίσω από κάθε lockdown  υπάρχουν άνθρωποι» και «κανείς ασυνείδητος δεν επιτρέπεται να παίζει με τις ζωές μας».     

Κορωνοϊός: Ποιες περιοχές βρίσκονται υπό στενή επιτήρηση

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε σχετικά με την απόφαση του πρωθυπουργού να συνεχίσουν να διεξάγονται οι αγώνες κεκλεισμένων  των θυρών ότι «η επιθετική έξαρση της επιδημίας σε όλη την Ευρώπη τα τελευταία 24ωρα οδήγησε  τον πρωθυπουργό στην ανάκληση της απόφασης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες» και πρόσθεσε ότι «θα  έδινε το λάθος μήνυμα στην κοινωνία».   

Κλειστά τα γήπεδα για τους φιλάθλους με εντολή Μητσοτάκη

«Εξαρτάται από εμάς να προστατεύσουμε την υγεία τη δική μας και των γύρω μας» κατέληξε στις δηλώσεις του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.  

Ρεκόρ κρουσμάτων με 667 νέα! - Στο «κόκκινο» Αθήνα και Θεσσαλονίκη  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top