«Μύλος» στον ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοσέλιδο της Αυγής 

Τα «μπράβο», οι αντίθετοι και οι…  άφωνοι 

«Μύλος» στον ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αυγή με τον τίτλο «Δεν είναι αθώοι» για Κυριάκο Μητσοτάκη και Αντώνη Σαμαρά σχετικά με τη Χρυσή Αυγή.      

Οργή ΝΔ για το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»: Ο Γκέμπελς του ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα τάχθηκε η αδερφή του Ζανέτ, ο ξάδερφός του Γιώργος Τσίπρας και ο Παύλος Πολάκης που είπαν «μπράβο»  στην εφημεριδα.

Η νέα γενιά στελεχών,  όπως Τζανακόπουλος, Ζαχαριάδης, Αχτσιόγλου,  επιχειρούν να ...κάνουν τους γεφυροποιούς. «Η ΝΔ και το Μέγαρο Μαξίμου εξαπολύουν μία συντονισμένη επίθεση με συκοφαντίες ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά...Αυτό δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητο» υποστήριξε η Έφη Αχτσιόγλου.  

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και οι 53 προτίμησαν την… «ηχηρή αφωνία». 

Απέναντι βρέθηκαν οι πανεπιστημιακοί και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Λιάκος και Δημήτρης Χριστόπουλος, αλλά και δημοσιογράφοι που έχουν περάσει από την εφημερίδα, όπως ο Πέτρος Παπασαραντόπουλος, ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του: «Βιώνω τραυματικά την κατάντια, τον εξευτελισμό και την αυριανοποίηση της Αυγής. Τη μετεξέλιξη της σε μια υπο-πολιτική καρικατούρα».

Ρουσόπουλος: Δημοσιογραφικό ατόπημα το πρωτοσέλιδο της Αυγής

 Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΧΥΔΑΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ

«Με ενοχλεί η σπουδή με την οποία κάποιοι έσπευσαν να εκμεταλλευθούν πολιτικά αυτή τη δίκη. Κορυφαίο παράδειγμα το χυδαίο πρωτοσέλιδο της "Αυγής" που δείχνει τον πανικό και, αν θέλετε, την πολιτική ένδεια του ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε για το δημοσίευμα, σε συνέντευξή του στην  εφημερίδα «Τα Νέα» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.   

Μητσοτάκης: Χυδαίο το πρωτοσέλιδο της Αυγής

Η Αυγή από την πλευρά της απειλεί με αγωγή τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο  Μπογδάνο ο οποίος σε αναρτησή του πρόσθεσε στο λογότυπο της εφημερίδας τη λέξη «Χρυσή». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top