Σφραγίστηκαν από τον Δήμο Αθηναίων τα γραφεία της Ελληνικής Αυγής

Πατούλης: Να αποχωρήσει η Ελληνική Αυγή και από το Περιφερειακό Συμβούλιο

γραφεία Ελληνικής Αυγής σφράγισμα

Σφραγίστηκαν από τον Δήμο Αθηναίων τα γραφεία της Ελληνικής Αυγής στην οδό Μαρίκας Κοτοπούλη. Πρόκειται για τα γραφεία της «θυγατρικής» της Χρυσής Αυγής δημοτικής παράταξης,   με την οποία κατήλθε ως υποψήφιος  δήμαρχος ο Ηλίας Κασιδιάρης (ο οποίος ανήκε ακόμη τότε στο ίδιο κόμμα με τον Νίκο Μιχαλολιάκο,) και με την οποία εξελέγη δημοτική σύμβουλος η Ουρανία Μιχαλολιάκου.        

Δίκη Χρυσής Αυγής: Οι ποινές για εγκληματική οργάνωση - Τι θα ακολουθήσει

Όπως μεταδίδει ο  Γιώργος Βότσκαρης ανακλήθηκαν οι τέσσερις υπάλληλοι που είχαν, ενώ ο Δήμαρχος  Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε από την αποκεντρωμένη διοίκηση να προχωρήσει σε ενδεχόμενες περαιτέρω ενέργειες.. 

Αναβλήθηκε επίσης η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Αττικής, ύστερα από  εισήγηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου  Πατούλη να διεξαχθεί η προγραμματισμένη συνεδρίαση χωρίς τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Αττική».

Ιστορική απόφαση: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για την Ελληνική Δικαιοσύνη, μια απόφαση που δικαιώνει όσους πίστεψαν ότι πρέπει να μπει τέλος στη δράση των "ταγμάτων εφόδου" μιας εγκληματικής οργάνωσης.  Ως Περιφερειακό Συμβούλιο της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας έχουμε καθήκον να στείλουμε όλοι μαζί συστρατευμένοι και ενωμένοι ένα «ηχηρό μήνυμα» πως σ΄ ένα δημοκρατικό και ευνομούμενο κράτος όπως η χώρα μας, δεν έχουν καμία θέση ο φασισμός και οι ναζιστικές αντιλήψεις. Σήμερα νίκησε η  δημοκρατία και αποστομώθηκαν όσοι προσπάθησαν να «κρύψουν» φασιστικές νοοτροπίες και αντιλήψεις, «φορώντας» πολιτικό μανδύα» δήλωσε ο κ. Πατούλης. 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top