Εξετάζει κλείσιμο των καταστημάτων στις 22.00 η κυβέρνηση

Γεωργιάδης: «Αυστηρότερα μέτρα, όσο δεν μπορούμε να ελέγξουμε την πανδημία»

Στο συρτάρι με τα πιθανά μέτρα, που μπορεί να επιβληθούν, είναι το κλείσιμο των καταστημάτων στις 22.00, αντί για τα μεσάνυχτα.

Όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «αυτή τη στιγμή δεν είναι επί θύραις το εν λόγω μέτρο, χωρίς να μπορώ να το αποκλείσω, αναλόγως της πανδημίας».

Κορωνοϊός: Έρχεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους

«Όσο δεν μπορούμε να ελέγξουμε την πανδημία, θα λαμβάνουμε αυστηρότερα μέτρα, ώστε να αποφύγουμε το γενικό lockdown, που θα είναι καταστροφικό για την οικονομία. Αρα κάθε άλλο μέτρο είναι στο τραπέζι», τόνισε στο Mega ο υπουργός Επενδύσεων, εξηγώντας πως στόχος των όποιων νέων μέτρων είναι να μειωθεί η κοινωνική κινητικότητα για να μειωθεί και η μετάδοση του ιού.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στις καταλήψεις, λέγοντας πως δεν εκφράζουν τους μαθητές στο σύνολό τους, αλλά κάποιες μικρές, θλιβερές και θορυβώδεις μειοψηφίες.

Όσον αφορά το συλλαλητήριο, είπε πως «είναι ντροπή να συνδέουμε το χθεσινό λεγόμενο μαθητικό συλλαλητήριο με τους μαθητές», σημειώνοντας πως «τα παιδιά δεν ήταν παιδιά, αλλά αναρχικοί».

Σφοδρή πολιτική κόντρα για τα σχολεία

Παράλληλα, δήλωσε σύμφωνος με το μέτρο να μην λαμβάνουν μέρος στην τηλεκπαίδευση όσοι μαθητές μετέχουν στις καταλήψεις, καθώς όπως είπε, οι μαθητές αυτοί αποκλείονται από μόνοι τους από την τηλεκπαίδευση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top