Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ζητούσε άνοιγμα του τουρισμού και τώρα μας κατηγορεί

Αιχμές και προς Βαρουφάκη – Γεννηματά στη δευτερολογία του  

Με αιχμές προς τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον Αλέξη Τσίπρα και τη Φώφη Γεννηματά απάντησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη δευτερολογία του στη Βουλή, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την κρίση που προκαλεί ο κορωνοϊός.   

Μητσοτάκης: Βαριά η ύφεση, οφείλουμε να κρατάμε εφεδρείες

«Θεωρώ απαράδεκτο να ακούω από βουλευτή ότι η χώρα είναι χρεοδουλοπαροικία. Αν τον ακούγαμε το 2015 τότε θα είμασταν χρεοδουλοπαροικία. Κι όλα αυτά επειδή δεν τα βρήκατε με τον τότε πολιτικό σας προϊστάμενο. Και ακόμη δεν σας επιτρέπω ότι κυβερνούμε όχι με βάση τον λαό αλλά τα συμφέροντα» απάντησε προς τον πρόεδρο του ΜέΡΑ25 για όσα είχε υποστηρίξει προηγουμένως.    

Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη στη συζήτηση για τον κορωνοϊό στη Βουλή  

Ο κ. Μητσοτάκης «σήκωσε το γάντι» σχετικά με τον χαρακτηρισμό «πολιτικός απατεώνας» που του απέδωσε ο κ. Τσίπρας, κατηγορώντας τον για ανακολουθία σχετικά με τις θέσεις του για τον τουρισμό. Λέτε εμένα πολιτικό απατεώνα και τον Μάιο φωνάζατε να ανοίξουμε τον τουρισμό. Μας πιέζατε ότι “θα καταστραφούν οι άνθρωποι». Και τώρα που ανοίξαμε οργανωμένα με πρωτόκολλα πάλι φωνάζατε. Πείτε μου μια χώρα που ζητούσε PCR  πρωτόκολλα. Μία! Πείτε μου μία!».  

«Δεν επιτρέπεται να ακυρώνεται μια συνολική προσπάθεια όλης της κοινωνίας των πολιτών» επισήμανε επίσης ο πρωθυπουργός, ενώ  απευθυνόμενος στην κ. Γεννηματά ανέφερε ότι «δεν είμαι σοασιαλδημοκράτης, μην ανησυχείτε, φιλελεύθερος πολιτικός είμαι,  αλλά αναγνωρίζω ότι αν χρειάζεται κρατική παρέμβαση θα την κάνουμε προς όφελος της κοινωνίας».      
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top