Άλμα με αλεξίπτωτο του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην εκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων

Νέο μήνυμα επιχειρησιακής ετοιμότητας στην Άγκυρα    

Νέο μήνυμα επιχειρησιακής ετοιμότητας έστειλαν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην Άγκυρα, με την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, στην εκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων.        

  

O Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε άλμα με αλεξίπτωτο κατά την εκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων      

Ο Υπουργός Άμυνας στο Star: Είμαστε έτοιμοι και για στρατιωτική εμπλοκή!  

Την Πέμπτη 4/6/ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, Υποστράτηγο Γεώργιο Τζιτζικώστα και τον Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ, Υποστράτηγο Ευάγγελο Παπαδόπουλο επισκέφθηκε το Στρατόπεδο «Υποστράτηγου Ανδρέα Καλλίνσκη», έδρα του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) και των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων (ΜΕΕ) του ΓΕΕΘΑ [Ζ΄ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών (Ζ΄ΜΑΚ) και Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ)], στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ – Νέος Α/ΓΕΕΘΑ ο Κωνσταντίνος Φλώρος
 

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘα συμμετείχε ο ίδιος στην επιχειρησιακή εκπαίδευση του προσωπικού των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων  και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και πραγματοποίησε άλματα με αλεξίπτωτο στη θαλάσσια περιοχή Νέας Περάμου. 

O Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κ. Φλώρος μετά το άλμα με αλεξίπτωτο στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου     

Κατά την επίσκεψη του ενημερώθηκε επίσης για τις επιχειρησιακές και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Μονάδων και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό σχετικά με τη συγκρότηση της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ). Ακολούθως, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και επιθεώρησε την πρόοδο των εργασιών κατασκευής στεγάστρου στο κολυμβητήριο μάχης του ΚΕΕΔ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top