Σάλος για τους μετανάστες… ενοικιαστές ακινήτων του Παπαδημούλη  

Ενόχληση και στον ΣΥΡΙΖΑ για τον ευρωβουλευτή του κόμματος  

Αίσθηση προκαλούν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος αγόρασε μαζικά διαμερίσματα τα οποία νοικιάζει σε μετανάστες, παίρνοντας χρήματα από ευρωπαϊκά προγράμματα.

Πόθεν έσχες: Καταθέσεις εκατομμυρίων και αγορές ακινήτων για Παπαδημούλη

Ο κ. Παπαδημούλης εκτός από εκατομμυριούχος, με πλούσιο χαρτοφυλάκιο, υπέρογκες τραπεζικές καταθέσεις και expert στο real estate, αποδεικνύεται και «άσσος» στην αξιοποίηση των  κοινοτικών κονδυλίων,  καθώς μισθώνει τρία από τα οκτώ νέα διαμερίσματα που αγόρασε το 2018 σε μη κυβερνητικές οργανώσεις για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών.  

Ο ίδιος ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ" για το ζήτημα:
«Τα διαμερίσματα αυτά που ανήκουν πλέον στα δυο μου παιδιά, είναι διαμερίσματα των  τριών δωματίων το καθένα, στις περιοχές Λιοσίων και Αχαρνών. Είναι νοικιασμένα εδώ και δυο χρόνια, μέχρι και σήμερα, προς περίπου 5,5 ευρώ το τετραγωνικό από μη κυβερνητική οργάνωση... Ας λυσσομανούν όσο θέλουν και η ΝΔ και τα παπαγαλάκια της». 

Η απάντηση Παπαδημούλη για τα 8 ακίνητα που αγόρασε

ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ

Ακόμη και στο κόμμα του κ. Παπαδημούλη πάντως δεν είδαν με καλό μάτι τις δραστηριότητές του. Όσο και εάν προσπάθησε να δικαιολογηθεί μιλώντας για σχέδιο εξόντωσής του και αποδόμησης του ΣΥΡΙΖΑ, φαρμακερά ήταν τα «καρφιά» του Αλέξη Τσίπρα στην Αυγή: 

«Η εικόνα τού καθενός από μας, είτε αφορά σε οικονομικά ζητήματα είτε σε διαπροσωπικές σχέσεις είτε, βέβαια, σε πολιτικές απόψεις, να είναι μια εικόνα καθαρότητας, διαφάνειας και αφοσίωσης στα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας» 

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ: ΚΑΝΕΙ BUSINESS ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

«Αγόρασε οκτώ ακίνητα μέσα στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και τα νοικιάζει σε μετανάστες. Κάνει μπίζνες με μετανάστες, νομίζω ότι αυτό είναι το βασικό θέμα» υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Κυρανάκης, ενώ στο twitter το hashtag # Παπαδημούλης πήρε «φωτιά». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top