Τηλεδιάσκεψη Mητσοτάκη με 6 ηγέτες για την επιτυχή αντιμετώπιση του Covid

Βασικό θέμα η ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών

Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε στη σύσκεψη του ΕΛΚ μέσω τηλεδιάσκεψης, κατά την οποία απέσπασε τα εύσημα των ομολόγων του για την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας- ρεπορτάζ μεσημεριανού δελτίου Star

Ο Πρωθυπουργός συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με άλλους έξι ηγέτες κρατών απ’ όλο τον κόσμο που κατάφεραν να αποκρούσουν με επιτυχία το πρώτο κύμα της πανδημίας. 

Μητσοτάκης στο ΕΛΚ: Οι πολίτες του βορρά να κάνουν τουρισμό στον νότο

Στην τηλεδιάσκεψη, με βασικό θέμα την ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών, οι επτά ηγέτες ανέλυσαν τα μέτρα που ελήφθησαν εγκαίρως για τη μείωση της διασποράς του ιού προκειμένου να δοθεί χρόνος στα συστήματα υγείας να ανταπεξέλθουν στην πίεση και να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Συζητήθηκαν ακόμη οι στρατηγικές που εξετάζει κάθε χώρα για τη σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων και τη μετάβαση σε μια νέα κανονικότητα. 

Ο Μητσοτάκης με μάσκα αποχαιρέτησε 50 προσφυγόπουλα στο αεροδρόμιο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε στην τηλεδιάσκεψη με τον καγκελάριος της Αυστρίας, Sebastian Kurz και τους πρωθυπουργούς: της Δανίας Mette Frederiksen, της Τσεχίας Andrej Babiš, του Ισραήλ Benjamin Netanyahu,  της Αυστραλίας Scott  Morrison και της Νέας Ζηλανδίας, Jacinda Ardern.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top