Η ανάρτηση Κούλογλου και η απάντηση ΝΔ για «χυδαιότητα»

Τι έγραψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία κάνει λόγο για «χυδαιότητα» προκάλεσε μια ανάρτηση του Στέλιου Κούλογλου στο twitter.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε «όταν γυρίσω» και ανήρτησε ένα σκίτσο, το οποίο αναπαριστά έναν φανταστικό διάλογο του Γεωργίου Καραϊσκάκη με έναν Έλληνα φουστανελά.

«Γιώργο Καραϊσκάκη, κόβουν το 50% στους μισθούς!», λέει ο φουστανελάς, με τον ήρωα της Επανάστασης να απαντά: «Μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@@ήσω!». 

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη ανάρτηση, που είχε επίσης προκαλέσει αντιδράσεις, είχε κάνει προχθές ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ο οποίος εργάζεται στο γραφείο Τύπου της Κοινοβιυλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρης Καψώχας.

Η οργισμένη απάντηση της ΝΔ

«Τις τελευταίες ώρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, επιδίδονται σε διαγωνισμό χυδαιότητας την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση γι’ αυτές τις χυδαιότητες. Αν δεν τις αποδοκιμάσει, σημαίνει ότι τις υιοθετεί. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ενότητα κι ομοψυχία κι όχι μίσος και χυδαιότητα. Αλλά κάποιοι, όπως και στο παρελθόν, ποντάρουν στον πόνο μήπως κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Ούτε ντράπηκαν, ούτε ντρέπονται!», καταλήγει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top