Στον Έβρο ο Μητσοτάκης: Η Θράκη είναι πάντα όρθια

Έγινε δεκτός με χειροκροτήματα στην Αλεξανδρούπολη

Κοντά στους πολίτες του ακριτικού Έβρου βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός, πριν από τη συνάντησή του και την κοινή περιοδεία με τους Ευρωπαίους ηγέτες, θα επισκεφθεί την Αλεξανδρουπολη, τις Φέρες και τους Κήπους του Έβρου.

Ευρωπαϊκό τείχος στην «ασύμμετρη απειλή» θέλει η κυβέρνηση

Υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τον πρωθυπουργό στην Αλεξανδρούπολη

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν οι πολίτες στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης τον πρωθυπουργό, ο οποίος από το πρωί πραγματοποιεί περιοδεία στον Έβρο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αλεξανδρούπολη

Με χειροκροτήματα έγινε δεκτός ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αλεξανδρούπολη 

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους της πόλης, συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αποφασιστική στάση και πολιτική, που τηρεί η κυβέρνηση, και στάθηκε για καφέ με τις τοπικές αρχές.

«Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος»

«Το ηθικό είναι ακμαιότατο, να κάνουμε τη δουλειά μας, όλη η κοινωνία ενωμένη, εθνική η προσπάθεια, δεν θα περάσει κανεις παράνομα», ανέφερε ο πρωθυπουργός, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εκβιάζεται και δεν θα εκβιαστεί. «Τα σύνορα της Ελλάδας, είναι σύνορα της Ευρώπης», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

O πρωθυπουργός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εκβιάζεται και δεν θα εκβιαστεί

«Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος και η Θράκη πάντα όρθια», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός ευχαριστώντας τις Ένοπλες δυνάμεις, τα σώματα ασφαλείας αλλά και τους κατοίκους που, όπως είπε, βάζουν πάντα πλάτη».

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υφυπουργός πάρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top