Σκληρή επίθεση Τσίπρα στον Μητσοτάκη για το μεταναστευτικό

Πέταξε το «γάντι» και σε όσους διαφωνούν μαζί του στον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι «ταυτίζεται με ακραίες θέσεις υπουργών του, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης», εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τη διαχείριση του μεταναστευτικού, μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή «Εκτός Γραμμής», στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.    

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε εκ νέου εξηγήσεις για το τι εννοούσε με τους «αρμούς της εξουσίας» και έριξε το γάντι στους διαφωνούντες του κόμματός του.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να πατάει σε δύο βάρκες σε αυτά τα θέματα ή που θα ακολουθήσει μια πολιτική ευρωπαϊκή που δε θα είναι ακραία ή που θα είναι ο πρωθυπουργός  του Γεωργιάδη και του Βορίδη δηλαδή της ακροδεξιάς». «Διαγράφουν από τον χάρτη πέντε νησιά" με την απόφαση για τις επιτάξεις» υποστήριξε ο κ. Τσίπρας.

ΝΕΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΑΡΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ»

Και επειδή η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα, ο Αλέξης Τσίπρας επέστρεψε τις επικρίσεις που δέχτηκε από τη ΝΔ  για τους «αρμούς της εξουσίας»: «Αναφέρομαι στο ναρκοθετημένο πεδίο που βρήκαμε στη διοίκηση σε ελεγκτικούς μηχανισμούς, ένα κράτος λάφυρο που δημιούργησαν τα κόμματα εξουσίας και εμπόδισαν την προσπάθειά μας στην πρώτη τετραετία. 

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ

«Έχω ζήσει δύο διασπάσεις» διαμήνυσε ο κ. Τσίπρας  όσους διαφωνούν με τα σχέδιά του να ανοίξει τις πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ. 
Σε πείσμα μάλιστα όσων δεν είδαν με καλό μάτι τη χρήση των νέων τεχνολογιών, τους απάντησε  μέσω των ερωτήσεων  που του είχαν καταθέσει πολίτες στο ISYRIZA. «Οι λεγόμενες τάσεις όλο και λιγότερο παράγουν ιδέες και πολιτική και αρχίζουν να φθείρονται και παράγουν παρέες» τόνισε, ενώ για το νέο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ είπε χωρίς να ανοίξει τα χαρτιά του»: «Πρώτα το περιεχόμενο και μετά η μαρκίζα» είπε. 

Δείτε το ρεπορτάζ της Ειρήνης Σαββοπούλου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star    


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top