Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης θα πάει σε πρόωρες εκλογές

Επίθεση στην κυβέρνηση από την Άρτα

Eπίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, την οποία χαρακτήρισε από την Άρτα, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Ήπειρο, «κυνική» και «ανίκανη». 
 
Για μια ακόμη φορά ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι ο κ. Μητσοτάκης θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές.  «Λένε κάποιοι γιατί δε ζητάς εκλογές. Δε χρειάζεται να τις ζητήσω εγώ, θα τις κάνουν από μόνοι τους μπροστά στα αδιέξοδα και για να προλάβουν τα χειρότερα». 

Τελεσίγραφο Τσίπρα για το νέο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ!

ΒΟΛΕΣ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

«Βουνό τα προβλήματα που θα βρει μπροστά της η κυβέρνηση», εκτίμησε  ο Αλέξης Τσίπρας. Ένα από αυτά η προστασία της πρώτης κατοικίας. 

«Ετοιμάζονται όπως μας δήλωσε ένας άλλος σπουδαίος υπουργός της κυβέρνησης ο κ.  Γεωργιάδης… Λέει να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας...  Από 1η Μαΐου δεν υπάρχει καμία προστασία στην πρώτη κατοικία. οποίος πρόλαβε, πρόλαβε»  

Θύελλα αντιδράσεων για τις δηλώσεις Άδωνι για την πρώτη κατοικία

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  

Στο μεταξύ, σε 80 σελίδες και 32.000 λέξεις, στο ΣΥΡΙΖΑ αναλύουν λίγο πριν από την Κεντρική Επιτροπή τα αίτια της ήττας. Ποια ήταν;  

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια ακόμη μνημονική κυβέρνηση, 
  • τα διαπραγματευτικά όπλα του ‘ 15 αποδείχτηκαν άσφαιρα, 
  • ο Βαρουφάκης φέρει "ιδιάζουσα ευθύνη" για τη διαπραγμάτευση και 
  • η βοήθεια από Κίνα και Ρωσία ήταν ακόμη μια αυταπάτη, παραδέχονται. 

Στα θετικα καταγραφεται η συμφωνια των Πρεσπών 

Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ "ΑΔΕΙΑΖΕΙ" ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ! 

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα της προανακριτικής, δέχεται πλέον βέλη και εκ των έσω. Τον "άδειασε" ο πρώην πολιτικός του προϊστάμενος στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής. 

Καταγγελίες κατά Παπαγγελόπουλου και από τον εισαγγελέα Αθανασίου

«Είναι σοβαρές καταθέσεις και εμπεριέχουν σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία... επιβαρυντικά στοιχεία για τον κ. Παπαγγελόπουλο από τους εισαγγελείς που έχουν καταθέσει» δήλωσε στην ΕΡΤ ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top