Κυβέρνηση: To 2023 ξεκινά οριστικά η λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης!

Επίσκεψη του ΓΓ Υποδομών Γ. Καραγιάννη σε εργοτάξια και αμαξοστάσιο

Μετρό Θεσσαλονίκης

«Ως κυβέρνηση ό,τι έχουμε υποσχεθεί στους Θεσσαλονικείς θα το υλοποιήσουμε, είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος και το 2023 η Θεσσαλονίκη θα έχει μετρό», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο οποίος  επιθεώρησε την πρόοδο του κατασκευαστικού έργου και τις εργασίες στη βασική γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης,  και το Αμαξοστάσιο της Πυλαίας. 

 Μητσοτάκης: Πότε θα λειτουργήσει οριστικά το μετρό της Θεσσαλονίκης

Μαζί με τον κ. Καραγιάννη τα έργα επιθεώρησαν ο Πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Νίκος Κουρέτας.  Συνοδευόμενοι από τον επικεφαλής της αναδόχου κοινοπραξίας και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΚΤΩΡ, Αλέξανδρο Εξάρχου, οι κ.κ. Καραγιάννης, Ταχιάος και Κουρέτας περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αμαξοστασίου της Πυλαίας, αλλά και στους σταθμούς Φλέμινγκ, Πανεπιστήμιο και Αγίας Σοφίας, όπου ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των εργασιών που εκτελούνται αυτή τη στιγμή στο έργο και για την αλληλουχία των κατασκευαστικών εργασιών που απομένουν.

Μετρό Θεσσαλονίκης: Επίσκεψη Νίκου Ταχιάου

 «Είδαμε πώς προχωρούν οι εργασίες για το μετρό Θεσσαλονίκης. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί βλέπουμε ότι προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Η Αττικό Μετρό κάνει πολύ σοβαρή δουλειά και μετά τη θετική γνωμοδότηση που έχουμε από το ΚΑΣ Θα προχωρήσουν γρήγορα οι μελέτες που χρειάζονται για τη διαδικασία της απόσπασης και επανατοποθέτησης των αρχαίων στο σταθμό Βενιζέλου, προκειμένου να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς το έργο» τόνισε ο ΓΓ του Υπουργείου Υποδομών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top