Παρέμβαση Κικίλια για το ραντεβού σε νοσοκομείο μετά από 2 χρόνια

Η καταγγελία της γυναίκας έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Ο Βασίλης Κικίλιας

Την παρέμβαση του Βασίλη Κικίλια προκάλεσε μια καταγγελία για ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο μετά από 2 χρόνια.

Η καταγγελία έγινε viral στο διαδίκτυο και προερχόταν από μία γυναίκα, που ενημέρωνε πως το νοσοκομείο Χανίων έκλεισε ραντεβού για γαστροσκόπηση στης μητέρας της για τις 3 Φεβρουαρίου 2022!

Σύσκεψη Μητσοτάκη - Κικίλια στο Μαξίμου για τον κορωναϊό

Ο υπουργός Υγείας ζήτησε αμέσως εξηγήσεις από όλες τις υγειονομικές αρχές, δίνοντας εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση, που αφορά στο νοσοκομείο Χανίων.

Η καταγγελία για το ραντεβού μετά από 2 χρόνια

Σύμφωνα με καταγγελία – παράπονο Χανιώτισσας στο facebook, το ραντεβού που έκλεισε η μητέρα της για τις συγκεκριμένες εξετάσεις, προγραμματίστηκε να γίνει σε 2 χρόνια!

Αναλυτικότερα, στην ανάρτησή της η… εξοργισμένη Χανιώτισσα, αναφέρει τα εξής:

«Λοιπόν αγαπητοί αρμόδιοι στο Υπουργείο Υγείας και τωρινοί και προηγούμενοι και επόμενοι…

Η μαμά μου πήγε σήμερα στο Νοσοκομείο Χανίων να κλείσει ένα ραντεβού για να κάνει γαστροσκόπηση και κολονοσκοπηση. Με πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά για να μου πει ότι τον άλλο μήνα ..σε μερικές μέρες δηλ….θα κάνει την εξέταση και ήταν πολύ χαρούμενη. Όταν όμως πήγε σπίτι και είδαν με τον αδερφό μου το χαρτάκι η απογοήτευση ήταν μεγαλη. Το ραντεβού έχει κλειστεί για το 2022. Όταν μου το είπε, σκέφτηκα να κλάψω ή να γελάσω;;;

Λοιπόν γέλασα πολύ….μα πάρα πολύ. Και οχι γιατί ήταν αστείο, αλλά μόνο ως αστείο μπορεί κανείς να το εκλάβει για να μην θυμώσει πολύ… Και είναι μέχρι να τύχει στον καθένα και να δει ποιο πραγματικά είναι το σύστημα υγειας για το οποίο πληρώνουμε αδρά και παχουλα όλοι μας….

Αυτή είναι η κατάσταση στον χώρο της υγείας και όχι μόνο και τα προβλήματα είναι τεράστια και επειδή δεν τα φωνάζουμε καθημερινά δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν…»

Τι απάντησε το νοσοκομείο

Θα ξεκινήσει άμεσα τη λειτουργία του το δεύτερο τακτικό εξωτερικό γαστρεντερολογικό ιατρείο και τα ραντεβού θα επαναπρογραμματιστούν, ανέφερε σε ανακοίνωση το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων μετά την δημοσιοποίηση της είδησης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του νοσοκομείου:    

«Η νέα Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, έχει ήδη προβεί στην πρόσληψη ενός επικουρικού γαστρεντερολόγου ιατρού και τις επόμενες ημέρες το Τμήμα θα ενισχυθεί με ακόμη έναν.

Επίσης, ξεκινάει άμεσα η λειτουργία και δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου. Τα ραντεβού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα επαναπρογραμματιστούν και οι ασθενείς θα ειδοποιηθούν για τις νέες ημερομηνίες».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top