Έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου του Φλαμπουράρη

Αιχμές κατά ΕΛΑΣ από το περιβάλλον του τ.υπουργού - Η απάντηση ΥΠΡΟΠΟ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Τα πίσω τζάμια του αυτοκινήτου του  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού  Αλέκου Φλαμπουράρη, έσπασαν άγνωστοι το μεσημέρι. 

Ελεύθεροι οι 19 προσαχθέντες για την επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη  στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι αρκετές φορές έχει γίνει στόχος επίθεσης και η οικία στην οποία διαμένει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, ενώ πριν λίγες ημέρες στόχος επίθεσης έγινε και το αυτοκίνητο της νύφης του κ,. Φλαμπουράρη.      

Νέα επίθεση με μολότοφ στο σπίτι Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια!
 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του πρώην υπουργού, ο κ. Φλαμπουράρης  είχε ζητήσει να παραμείνει η αστυνομική φρουρά στη φύλαξη της οικίας του, αλλά αυτό δε συνέβη. Πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πάντως επισημαίνουν ότι ο κ. Φλαμπουράρης διαθέτει και σήμερα αστυνομική φύλαξη, αλλά όπως προβλέπεται για βουλευτή και όχι για υπουργό.          

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top