Αναστάτωση σε Μαξίμου: Ο υφυπουργός που… «πρόδωσε» τον υπουργό του

Θα είναι ο πρώτος που θα φύγει στον ανασχηματισμό, όταν γίνει

Δείτε τι είπε ο πρωθυπουργός στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Politico

Μπορεί ο ανασχηματισμός να μην είναι ακόμη στα πλάνα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ωστόσο ήδη φαίνεται πως έκλεισε η πρώτη αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήμα.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά του Έθνους της Κυριακής, υφυπουργός της κυβέρνησης εθεάθη σε γραφείο κόμματος της αντιπολίτευσης, με την «κατηγορία» ότι υπαγόρευε σε βουλευτή του συγκεκριμένου κόμματος ερώτηση εναντίον του υπουργού του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί το Μέγαρο Μαξίμου, δείχνοντας στον υφυπουργό «κίτρινη κάρτα» και αναμένεται να του δείξει την έξοδο από την κυβέρνηση στον ανασχηματισμό, όταν αυτός γίνει.

Μητσοτάκης: Μεγάλο το ενδιαφέρον στο Νταβός για επενδύσεις στην Ελλάδα

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει αναφορά και στον ανασχηματισμό, την περασμένη εβδομάδα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Μάλιστα, με αφορμή την εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ο δημοσιογράφος είχε επισημάνει στον πρωθυπουργό πως οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται στην κυβέρνηση.

«Αυτό είναι κάτι που σκοπεύω να αλλάξω στον πρώτο ανασχηματισμό», είχε τονίσει ο κ. Μητσοτάκης ωστόσο αυτός δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top