Ρουσόπουλος: Κίνηση-ματ η Σακελλαροπούλου – Καλός πρόεδρος ο Παυλόπουλος

«Ο Μητσοτάκης έδωσε το δικό του στίγμα»

«Κίνηση-ματ» χαρακτήρισε την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας από τον πρωθυπουργό ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

«Με τον Προκόπη Παυλόπουλο με συνδέει μία φιλία 35 και πλέον ετών και πιστεύω ότι ήταν ένας καλός πρόεδρος. Από την άλλη πλευρά, αυτό που ισχύει πάντοτε, σε κάθε πρωθυπουργό μία φορά στα 5 ή στα 10 χρόνια του πέφτει η επιλογή και θα δώσει ο ίδιος  το δικό του στίγμα. Με απόλυτο δικαίωμα λοιπόν σε αυτό και σεβασμό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε ένα πρόσωπο το οποίο ήταν μία κίνηση ματ, διότι επέλεξε ένα πρόσωπο πέραν κομματικών γραμμών που έχει αποδοχή και πέραν της ΝΔ. Διέψευσε με αυτό τον τρόπο όλες εκείνες τις κατηγορίες που ακούγαμε πριν από λίγους μήνες στην αναθεώρηση του Συντάγματος: ότι εμείς αναθεωρούμε το Σύνταγμα μόνο και μόνο για να βγάλουμε έναν δικό μας πρόεδρο με 151», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ στο Θέμα 104,6 FM.

Η πρώτη... προεδρική selfie της Σακελλαροπούλου με τον Κωνσταντινόπουλο!

Σακελλαροπούλου: Η μία και μοναδική φωτογραφία που κοσμεί το γραφείο της

Απαντώντας στο εάν υπάρχει αίσθηση ότι γίνεται κάποια άλωση της δεξιάς παράταξης, ο κ. Ρουσόπουλος απάντησε: «Αυτό νομίζω ότι είναι ένα άνοιγμα που τροφοδοτεί και αναζωογονεί μία παράταξη, που είναι και η μόνη η οποία παρέμεινε τόσο ισχυρή επί 45 χρόνια. Αν δεν γινόντουσαν τέτοιες κινήσεις δε νομίζω ότι θα μπορούσε να αναζωογονηθεί και να τροφοδοτηθεί». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top