Αντιδράσεις και στον ΣΥΡΙΖΑ για τον… κριτή τηλεπαιχνιδιού Γεωργούλη

«Έχω αντισώματα στο μπούλινγκ» απαντά ο ευρωβουλευτής

Αντιδράσεις ακόμη και στον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η απόφαση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη να επιστρέψει στα  πλατό ως κριτής…  τηλεπαιχνιδιού.

Ο  γνωστός ηθοποιός δήλωσε στη δημοσιογράφο του Star  Άννα Σταματιάδου που τον συνάντησε στις Βρυξέλλες: «Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη ιδιότητα μου αλλά να την εξελίξω. Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να τα παντρέψω αυτά τα δύο, να παντρέψω την πολιτική με την τέχνη» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.     

Η απάντηση του Γεωργούλη για την ομιλία στην Ευρωβουλή που έγινε viral

117.000 πολίτες έστειλαν τον  Α. Γεωργούλη στις Βρυξέλλες. Στον ευρωπαίο φορολογούμενο κοστίζει 40.000 μηνιαίως - μαζί με τους συνεργάτες και το γραφείο του- ενώ στην τσέπη του βάζει καθαρά 20.000 ευρώ τον μήνα. Είναι λίγα, ώστε να αναζητήσει κι άλλη απασχόληση;  Δείτε τι απάντησε ο ίδιος στην Α. Σταματιάδου:  

«Δεν είναι ευκαταφρόνητος ο μισθός του ευρωβουλευτή, αλλά αν θέλεις να το παρομοιάσουμε με την προηγούμενη δουλειά που είχα, δουλεύω περισσότερο και ίσως να βγάζω λίγο λιγότερα». 

ΠΥΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ

Ακόμη και οι φίλα προσκείμενες στο ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδες, επαναστάτησαν με τον ευρωβουλευτή - τηλεκριτή. «Αυτό που έχει λοιπόν στο δικό του μυαλό ο Αλέξης Γεωργούλης για τον πολιτισμό είναι το ριάλιτι. Να τον χαίρεται ο ΣΥΡΙΖΑ και να καμαρώνει για τις επιλογές του. Φταίνε βέβαια και όσοι τον ψήφισαν, τι να λέμε...» έγραψε η Εφημερίδα των Συντακτών».  

«Από μικρός είχα αποκτήσει αντισώματα πάνω σε τέτοιου είδους κινήσεις όπως είναι το μπούλινγκ ή το τρολάρισμα. Και πάλι συνεχίζουμε και φτάνουμε στον κανιβαλισμό» τόνισε ο ίδιος ο ευρωβουλευτής, απαντώντας στα επικριτικά σχόλια.   

Αλέξης Γεωργούλης: «Πέρασα δύσκολα με τη δυσλεξία»-To bullying που δέχθηκε

Σε ερώτηση για τον Αλέξη Τσίπρα και την σχέση που έχουν σήμερα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως «επαφή έχουμε με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο κ.  Τσίπρας έχει επαφές με όλους τους ευρωβουλευτές, είναι ιδιαίτερα ανοιχτός άνθρωπος και μπορεί να δώσει απαντήσεις σε κατευθύνσεις, όταν τον ρωτάς. Με μια απλή συζήτηση μπορεί να σε βοηθήσει»  

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Και από αυτές τις επιθέσεις πάντως, δεν ίδρωσε το αφτί του. Ανάρτησε διαφήμιση για το σόου που θα συμμετάσχει και μια "καληνύχτα" με νόημα από το Στρασβούργο.  

Την παραμονή του στις Βρυξέλλες, όπως βλέπετε, την διασκεδάζει.  Οι δραστηριότητες του εντός του ευρωκοινοβουλίου είναι μετρημένες. 
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, από τον Μάιο που εξελέγη,  έχει μιλήσει τέσσερις φορές στην Ολομέλεια, έχει συνυπογράψει οκτώ ψηφίσματα γενικού περιεχομένου και  έχει κάνει οκτώ  θεσμικές ερωτήσεις.  Είναι μέλος σε δύο επιτροπές και αναπληρωματικός σε άλλες τέσσερις.  

Σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας του Ευρωκοινοβουλίου, ο Αλέξης Γεωργούλης, θα πρέπει να δηλώσει στις αρμόδιες υπηρεσίες τη δεύτερη δουλειά του, τη συμμετοχή του δηλαδή, ως κριτής σε τηλεοπτικό reality.


 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top