Πέταξαν μπουκάλια στη Χίο - Προπηλάκισαν τον Μηταράκη

Διαμαρτυρίες για το νέο κέντρο κράτησης προσφύγων και μεταναστών

Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της άφιξης του Νότη Μηταράκη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Χίου.

Ομάδα πολιτών, που συμμετείχε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της δημιουργίας νέας κλειστής δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Χίο, εξαγριώθηκαν μόλις είδαν τον υφυπουργό Εργασίας.

Πού θα γίνουν οι νέες δομές μεταναστών

Εθνικός συντονιστής για το προσφυγικό με τροπολογία στη Βουλή

Κάποιοι εξ αυτών πέταξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες, ενώ έσπασαν και την πόρτα του δημαρχείου Χίου, προσπαθώντας να μπουν μέσα.

Καταδικάζουν ΣΥΡΙΖΑ και Κίνημα Αλλαγής

«Οι επιθέσεις και ο προπηλακισμός κατά του υφυπουργού Εργασίας, Νότη Μηταράκη, για το προσφυγικό, είναι αυτονόητα καταδικαστέες. Δυστυχώς, η ΝΔ βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μισαλλοδοξία και τα ψέματα που έσπειρε προεκλογικά για λίγες ψήφους. Τότε δηλαδή που χυδαιολογούσε ότι τους πρόσφυγες τους φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι οι μετεγκεταστάσεις και η αποσυμφόρηση των νησιών δεν αποτελούν λύση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ως Κίνημα Αλλαγής, καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε τη Δευτέρα το απόγευμα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότης Μηταράκης κατά την προσέλευσή του στο δημαρχείο. Τέτοια φαινόμενα δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική Πολιτεία και ούτε προσφέρουν λύση στο μείζον πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί για το νησί μας», επισημαίνεται σε σε δελτίο τύπου της ΝΕ Χίου του Κινήματος Αλλαγής.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top