«Μπαλάκι» οι ευθύνες για το χάος στην Αθηνών - Λαμίας

Από Υπουργείο Μεταφορών, Τροχαία, Περιφέρεια Αττικής και Νέα Οδό!

«Μπαλάκι» έχουν γίνει οι ευθύνες για το χάος που επικράτησε λόγω της κακοκαιρίας στην Αθηνών – Λαμίας και είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία πολλών οδηγών και επιβατών, όπως μετέδωσε ο Γιάννης Ευσταθίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.    

Το Υπουργείο Μεταφορών ισχυρίζεται ότι την απόφαση για να κλείσει η εθνική οδό, την έλαβε η Τροχαία, μετά από εισήγηση της Νέας Οδού, την εταιρία που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο τμήμα της εθνικής.

Ενημέρωσε τον Μητσοτάκη ο Καραμανλής για τα προβλήματα στην Αθηνών - Λαμίας  

Η Τροχαία από την πλευρά της θεωρεί υπεύθυνη τη Νέα Οδό, αλλά και την Περιφέρεια Αττικής, διότι δεν καθαρίστηκε επαρκώς το οδόστρωμα και δεν ελήφθησαν εγκαίρως μέτρα. Συνεπώς, όπως υποστηρίζει, δεν μπορούσε να επιτρέψει τη διέλευση των οχημάτων στο σημείο που έχει κλείσει ο δρόμος από το χιόνι. 

Η Περιφέρεια Αττικής από την πλευρά  της υποστηρίζει πως είχε έτοιμες και αλατιέρες και γκρέιντερ, αλλά δεν είχε ενημερωθεί έγκαιρα από τη Νέα Οδό.  

Η Νέα Οδός ρίχνει την ευθύνη στους μετεωρολόγους, ότι δεν είχαν ενημερώσει για την τόσο μεγάλη ένταση των καιρικών φαινομένων, αλλά και στους οδηγούς, τους οποίους κατηγορεί ότι δεν είχαν αλυσίδες, αλλά και ότι χρησιμοποιούσαν τη ΛΕΑ. Ετσι δεν μπορούσαν να περάσουν τα εκχιονιστικά οχήματα και τα φορτηγά με το αλάτι. 

Βέβαια, όπως προκύπτει από το επιτόπιο ρεπορτάζ των δημοσιογράφων του Star,  οι οδηγοί διαμαρτύρονται ότι ουδείς τους είχε ενημερώσει. Μύλος!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top