Κασιμάτη στο Star για τους αστυνομικούς: «Ουδέποτε τους έβρισα»

Το σχόλιο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έφερε χιλιάδες αγωγές εναντίον της

Δε λέει να καταλαγιάσει ο σάλος από την προσβλητική ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη για την ΕΛ.ΑΣ. Η εκ των υστέρων συγγνώμη που ζήτησε δεν πείθει τους αστυνομικούς, οι οποίοι απαντούν με χιλιάδες αγωγές εναντίον της.

Αντιδράσεις για το σχόλιο της Κασιμάτη για τους αστυνομικούς

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, έκανε λόγο για ανθρωποφαγία σε βάρος της. «Δεν πτοούμαι από μια τέτοια υπεραντίδραση, η οποία δεν έχει καμία βάση, γιατί εγώ ουδέποτε τους έβρισα. Τους εξήγησα από την πρώτη μου επιστολή ότι αυτό δεν αφορούσε εκείνους σε καμία περίπτωση» δήλωσε η ίδια.

Το τερμάτισε και ο Μπαλάφας! Μπέρδεψε την Πάολα με ύβρεις κατά αστυνομικών

«Έχουμε νεκρούς... και οι οικογένειές τους αυτή τη στιγμή, την περιμένουν αυτή την κυρία με αγωνία να τους κοιτάξει στα μάτια και να τους πει μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι» είπε ο Στράτος Μαυροειδάκος, γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών.

Ν. Κασιμάτη: Σέβομαι τους αστυνομικούς μου

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει δυο αστυνομικούς για την προστασία της αντί για έναν, που έχουν πλέον όλοι οι βουλευτές.

«Δεν είπαν κάτι γιατί τους σέβομαι και με σέβονται» δήλωσε η βουλευτής. 

Δεν καταλαγιάζουν οι αντιδράσεις για το σύνθημα 

Πάντως ακόμη και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε απέναντι με τον γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ να λέει «εγώ τη θεωρώ άστοχη, εγώ δεν θα την έκανα ποτέ και δεν είναι καλό να κάνουμε τέτοιες πλακίτσες που στο τέλος της ημέρας μόνο κακό προκαλούν».

«Δεν είναι απλώς ένα σύνθημα, το οποίο έτυχε να το λένε κάποιοι ας το αναμεταδώσουμε και εμείς... Υπήρξαν δυστυχώς και κάποιοι άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που στήριξαν αυτή την υπόθεση» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Ρουσόπουλος .

Οι αναρτήσεις που εξόργισαν

Η Νίνα Κασιμάτη δεν είναι η πρώτη φορά που εξοργίζει με τις αναρτήσεις της. 

Το 2015 ούτε λίγο ούτε πολύ, συνέδεσε τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα με τον καπιταλισμό και το περιστατικό του πιλότου που έριξε το αεροσκάφος στις γαλλικές Άλπεις, με το νεοφιλελεύθερο μοντέλο.

Αλλά και το 2013, όταν έγινε η τρομοκρατικη επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, έχοντας μεταπηδήσει πλέον από το Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ, είχε εκφράσει τη λύπη της επειδή δεν βρισκόταν ανάμεσα στα θύματα ο Γιώργος Παπανδρέου χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top