Παπαγγελόπουλος: Στη διεστραμμένη φαντασία κάποιων ο Ρασπούτιν

Αναφέρθηκε σε «εποχή Μεσαλίνας», χωρίς όμως να πει όνομα

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

«Ο “Ρασπούτιν” είναι στη διεστραμμένη φαντασία κάποιων πανικόβλητων που προσπαθούν να ρίξουν αλλού το φως της δημοσιότητας. “Ρασπούτιν” δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Εμένα με λένε Δημήτρη Παπαγγελόπουλο», είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας επί των τελευταίων εξελίξεων στην υπόθεση Novartis.

«Η κα Ράικου δεν τόλμησε να με ονομάσει. Είπε ότι αυτοαποκαλούμουν. Όμως δεν είπε αν έχω αυτοαποκληθεί μπροστά της. Εγώ προκάλεσα να φέρουν έναν-έναν όσους ξέρω και να βρουν έναν που να με έχει ακούσει να λέω τον εαυτό μου έτσι. Η κα Ράικου, εκτός όλων των άλλων ελαττωμάτων της είναι και ανιστόρητη. Εάν είχα τις ιδιότητες που μου αποδίδουν, επειδή εγώ ξέρω ιστορία, θα αποκαλούσα τον εαυτό μου Μακιαβάλι, Ταλεϋράνδο, Ντερζίνσκι, Λαβρέντι Μπέρια. Δεν ξέρει ιστορία, όπως και όσοι επωφελήθηκαν από τις ανοησίες της», σχολίασε στον Alpha 98,9 FM.

Novartis: Ο Αγγελής έδωσε έγγραφο του FBI και αναφέρθηκε σε δύο φόνους

«Εποχή “Ρασπούτιν” δεν υπήρχε. Εποχή “Μεσαλίνας” υπήρξε. Μέχρι τώρα υπήρχε εποχή αθλιότητας, την οποία οι κατήγοροί μου έχουν μετατρέψει σε εποχή γελοιότητας και αυτό αποδείχθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις. Στο χέρι τους είναι να φτάσουν στον αυτοεξευτελισμό τους. Γελοιοποιούνται οι κατήγοροί μου και αυτό είναι το ευχάριστο. Ο λαός θα καταλάβει ότι είναι αστεία αυτά που είπαν», σημείωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Τέλος, για το εάν θα εμφανιστεί να καταθέσει, είπε: «Θα με καλέσουν και με χαρά θα πάω, μαζί με τον ποινικό κώδικα και την ποινική δικονομία, αλλά και το βιβλίο του Παπαχελά, που είναι τα λόγια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που αφορούν την περίοδο του ’74 και μετά. Λέει μερικές αλήθειες, τις οποίες θα επικαλεστώ για να δείξω κάποια πράγματα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top